Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Helse Vest - Helsebygg må ha rene gulv

cloud_download
fullscreen
 • Helse Vest - Helsebygg må ha rene gulv

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • Helse Vest - Helsebygg må ha rene gulv

  Foto:

 • Helse Vest - Helsebygg må ha rene gulv

  Foto:

 • Helse Vest - Helsebygg må ha rene gulv

  Foto:

For et år siden flyttet Stavanger universitetssjukehus sitt senter for dagkirurgi og brystdiagnostikk til leide lokaler i Hillevåg – et par kilometer fra hovedsykehuset. I tillegg tar vi forestår senteret klinisk mammografi på rundt 11.000 pasienter i året.

Annonse
<p>Helse Vests nye senter for dagkirurgi og brystdiagnostikk er blitt en del av byens sykehus som pasientene virkelig setter pris på.</p>

Helse Vests nye senter for dagkirurgi og brystdiagnostikk er blitt en del av byens sykehus som pasientene virkelig setter pris på.

I første etasje av senteret ligger den dagkirurgiske enheten med rundt 45 ansatte, og en poliklinisk virksomhet med mulighet for polikliniske konsultasjoner innen ortopedi, gynekologi og urologi. I tillegg er det fire konsultasjonsrom som benyttes av Øyeavdelingen. I andre etasje holder brystdiagnostisk senter til med 27 ansatte.

Renhold er en prioritert oppgave ved enhver helseinstitusjon, derfor ble blant annet valg av gulvbelegg viet grundige overveielser. 

<p>Universell utforming krever også gjennomgående bruk av kontrastfelt og markeringer i trapper.</p>

Universell utforming krever også gjennomgående bruk av kontrastfelt og markeringer i trapper.

- Fra tidligere har vi hatt svært gode erfaringer med Lifeline fra Upofloor, forteller Helse Vests sjef for renhold, Anne-Britt Olsen, - det er fordi det er så lett å vedlikeholde, det er nesten som jeg vil si; vedlikeholdsfritt.

Gulvbelegget er trygt og miljøvennlig, uten PVC og mykgjørere, men særdeles slitesterkt og anbefalt for blant annet helsebygg.  LifeLine CS, produsert av naturlige mineraler, kan leveres i en rekke fargevarianter, er diskret mønstret og lett å skjøte.

- En av de viktigste fordelene, fortsetter Olsen, - er at vi slipper brysomme og kostnadskrevende voksingsrutiner. Vi kjører bare over med en rengjøringsmaskin som legger på kjemikalier blandet med vann, den børster så belegget og suger til slutt opp vannet. Det betyr at renholdet kan utføres uten å forstyrre driften ved den aktuelle avdelingen.

Mer informasjon

HELSE VEST

Prosjekt: Helse Vest – dagkirurgisk- og brystdiagnostisk senter

Ferdigstilt: 2014

Gårdeier: Trygve Jacobsen

Gulvbelegg: Upofloor Lifeline CS (4.000 kvm) Erik W. Andersen AS/ Ehrenborg AS

Gulventreprenør: T. Lund AS

Mer informasjon

Ehrenborg

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]