Kategorier

Meny

Konto

Attentus - eiendomsmegler med attraktive lokaler

I fjor høst flyttet Attentus – Follo Eiendomsmegling inn i nyoppussede lokaler i Ski. Selve bygget er omkring 100 år gammelt og har tidligere, i ulike perioder, huset så vel landhandel som slakter og endatil et begravelsesbyrå.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Attentus - eiendomsmegler med attraktive lokaler

Foto: Interface

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi er strålende fornøyde med lokalene, forteller daglig leder Anders Borgen, - vi er seks medarbeidere her som har fått et inspirerende og spennende kontorlandskap, samt to praktiske møterom. Vi er seks medarbeidere her som har fått et trivelig arbeidsmiljø og to praktiske møterom. At interiørarkitekten har valgt litt rustikke løsninger, med fokus på resirkulering, gir definitivt en ekstra karakter til lokalene våre.

Dele på Pinterest Eiendomsmegleren Attentus har skapt et lekkert og moderne meglerkontor i et nesten hundre år gammelt hus som tidligere har huset en rekke andre aktiviteteter - fra landhandel og slakter - til begravelsesbyrå.

Eiendomsmegleren Attentus har skapt et lekkert og moderne meglerkontor i et nesten hundre år gammelt hus som tidligere har huset en rekke andre aktiviteteter - fra landhandel og slakter - til begravelsesbyrå.

Ansvarlig for kontorinnredningen er firmaet Drivved AS, ved Ole Rosén-Lystrup. Vi spør, hva var bakgrunnen for nettopp dette valget?

– For omkring et år kontaktet Attentus oss. De hadde et sterkt ønske om å ha det råeste eiendomsmeglerkontoret i Norge. Spennende tenkte vi, de fleste eiendomsmeglerfirmaer er ganske sterile, enkle og ikke mange skiller seg særlig ut. Meglere er som regel på bakkeplan, der alle burde føle seg velkommen og vil bruke lang tid. Personlig synes jeg imidlertid at det er trist å se alle de flotte lokalene rundt omkring i byen som blir overtatt av eiendomsmeglere med triste vinduer og er spesielt ikke innbydende. 

Dele på Pinterest Når du kommer inn fra gaten, får du overblikk over hele landskapet, møterommene og kjøkkenet.  I flukt med teppet, som minner om gulvplank, går du på en bro av gamle materialer.

Når du kommer inn fra gaten, får du overblikk over hele landskapet, møterommene og kjøkkenet. I flukt med teppet, som minner om gulvplank, går du på en bro av gamle materialer.

- Fra gateplan vil man nesten kunne se hele lokalet, fra de innerste møterommene og inn på kjøkkenet til selve kontorkjernen som er det første rommet du ankommer. I flukt med teppet, som minner om gulvplank, går du på en bro av gamle materialer fra en låve som ble revet ikke langt fra lokalene. Denne broen går videre på vegg og over i taket - den gamle låveveggen har fått en ny funksjon.

- Attentus kontaktet oss først og fremst for vår miljøvennlige politikk/filosofi. Vi lager skreddersydde møbler av gjenbruksmaterialer, ofte kombinert med nye, som stål og glass.

Dele på Pinterest Logoen har fått en sentral plass.

Logoen har fått en sentral plass.

Dele på Pinterest De gamle materialene er hentet fra en nærliggende låve og i tillegg til å bryte gulvflaten, fortsetter de videre på veggen og over i taket - den gamle låveveggen har altså fått en ny funksjon.

De gamle materialene er hentet fra en nærliggende låve og i tillegg til å bryte gulvflaten, fortsetter de videre på veggen og over i taket - den gamle låveveggen har altså fått en ny funksjon.

Dele på Pinterest Utstrakt bruk av teppefliser gjør at kontorlandskapets akustikk fungerer utmerket.

Utstrakt bruk av teppefliser gjør at kontorlandskapets akustikk fungerer utmerket.

Dele på Pinterest Møterom er et must hos en eiendomsmegler – og her er de delikat og praktisk innredet, med munter fargebruk.

Møterom er et must hos en eiendomsmegler – og her er de delikat og praktisk innredet, med munter fargebruk.

Attentus - Follo Eiendomsmegling

Interiørarkitekt: Drivved AS

Gulventreprenør: Drivved AS

Teppefliser: Interface

 

Mer informasjon

Interface

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]