Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Stopp fukten - nyt sommeren

Vår og sommer er tid for camping, hytteturer og båtliv, men fukt og innestengt, dårlig lukt kan gi en demper på den gode sommeropplevelsen. Da gjelder det å stoppe fukten.

cloud_download
fullscreen
 • Stopp fukten - nyt sommeren

  Foto: Produsenten, Istockphoto og ifi.no

 • Båtlivet frister mange i fint vær. Med fuktsluker i båten blir opplevelsen enda bedre.

  Foto:

 • I kjellere og våtrom blir det ofte litt rått og ubehagelig lukt. Ved å sette en fuktsluker i rommet fjernes fukten og lukten.

  Foto:

 • Henkels fuktsluker kan f.eks. brukes i campingvogner, båter , hytter og våtrom. En refilltablett puttes i når den går tom.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Sommerregn og tordenskyer kan vi gjøre fint lite med, men fukt, kondens og vond lukt som forsurer sommerferien på hytta, båten eller campingvognen finnes det gode hjelpemidler mot. De samme hjelpemidlene kan også brukes om man sliter med vond lukt på våtrom, garasje eller kjeller.

Enkel løsning med fuktsluker

Fuktslukere suger opp fuktigheten i luften og forhindrer dårlig lukt, mugg og kondens. De kommer i flere varianter, men de letteste og rimeligste utgavene er de med utskiftbare poser eller refilltabletter.

Henkels fuktsluker er et eksempel på et effektivt middel mot kondens, fukt og vond lukt. Resultatet av fuktslukeren merkes innen få timer. Fuktslukeren passer i alle typer rom der det er fuktig, som for eksempel våtrom, garasjer, hytter, campingvogner og båter.  En lettvint refilltablett puttes i boksen når den har gått tom. Den virker med en gang og varer i 2-3 måneder, litt avhengig av fuktighetsgrad og temperatur.

Oppdatert: 24.05.2018  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]