IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Stopp fukten - nyt sommeren

Foto: Produsenten, Istockphoto og ifi.no

Stopp fukten - nyt sommeren

Vår og sommer er tid for camping, hytteturer og båtliv, men fukt og innestengt, dårlig lukt kan gi en demper på den gode sommeropplevelsen. Da gjelder det å stoppe fukten.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sommerregn og tordenskyer kan vi gjøre fint lite med, men fukt, kondens og vond lukt som forsurer sommerferien på hytta, båten eller campingvognen finnes det gode hjelpemidler mot. De samme hjelpemidlene kan også brukes om man sliter med vond lukt på våtrom, garasje eller kjeller.

Enkel løsning med fuktsluker

Fuktslukere suger opp fuktigheten i luften og forhindrer dårlig lukt, mugg og kondens. De kommer i flere varianter, men de letteste og rimeligste utgavene er de med utskiftbare poser eller refilltabletter.

Henkels fuktsluker er et eksempel på et effektivt middel mot kondens, fukt og vond lukt. Resultatet av fuktslukeren merkes innen få timer. Fuktslukeren passer i alle typer rom der det er fuktig, som for eksempel våtrom, garasjer, hytter, campingvogner og båter.  En lettvint refilltablett puttes i boksen når den har gått tom. Den virker med en gang og varer i 2-3 måneder, litt avhengig av fuktighetsgrad og temperatur.

www.henkel.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.