Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Stille gulv med klikk

  Tarkett
Varmt å gå på. Stille å trå på. Lett å legge, med stabile skjøter som takler både varme og kulde. Den nye generasjonen klikk-vinyl med hard kjerne og integrert lyddemping passer like godt i hus som i hytte.

Det ser ut som tre, stein eller betong, men har helt unike egenskaper. Vinylsjiktet på toppen gjør gulvet mykt og varmt å gå på. Dekoren er naturtro, med matt glans og en overflate som på et utvalg av tremønstrene er preget slik at den ser helt naturlig ut.

Klikk-vinyl med hard kjerne er lett å legge og takket være komposittmaterialet i kjerne, blir skjøtene svært stabile.

Lettplassert:
LETTPLASSERT: Starfloor Click Ultimate passer kan brukes i alle tørre rom i huset. Den sterke overflaten gjør det vanskelig å skade og lett å holde rent. Stabile skjøter gjør at gulvet takler sterk solinnstråling. Tarkett
Betonglook:
BETONGLOOK: Gulvet finnes i 15 ulike tre-, betong- og stenmønster, og der et utvalg har en preget overflate som gir et enda mer naturlig utseende. Tarkett

Tarketts nye kolleksjon Starfloor Click Ultimate har også en skumbakside som demper både lyder i rommet og lydoverføringen mellom etasjene i huset. Det gjør at gulvet blir komplett med ett klikk i ett og samme produkt – uten ekstra underlagsmaterialer og med lite forberedelser av underlaget. 

– Det som gjør Starfloor Click Ultimate unikt er komposittkjernen som gjør at gulvet takler store temperatur- svingninger. Store vinduer som slipper inn mye lys, eller i hytter hvor innetemperaturen varierer stort, er ingen utfordring for dette gulv, sier Ingeborg Bigum Borgen, hos Tarkett.

Stille
STILLE: Den integrerte skumbaksiden demper lyder både i rommet og mellom etasjene. Tarkett

Gulvet kommer i 15 ulike design som er naturtro imitasjoner av eik, furu, stein og både grå og antrasittfarget betong. Gulvet er enkelt å gjøre rent, og tørrmopping eller støvsuging er ofte godt nok, gulvet tåler godt å vaskes med vann også. 

Starfloor Click Ultimate passer inn i de fleste rom i huset, og tåler godt normal slitasje fra både husdyr og barn med mye fart i bena.

Dette ble brukt:

  • Starfloor Click Ultimate – TARKETT
Les også Still riktig krav ved valg av gulv

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons