IFI logo
Se flere bilder
Stille gulv med klikk

Foto: Tarkett

Stille gulv med klikk

Varmt å gå på. Stille å trå på. Lett å legge, med stabile skjøter som takler både varme og kulde. Den nye generasjonen klikk-vinyl med hard kjerne og integrert lyddemping passer like godt i hus som i hytte.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut som tre, stein eller betong, men har helt unike egenskaper. Vinylsjiktet på toppen gjør gulvet mykt og varmt å gå på. Dekoren er naturtro, med matt glans og en overflate som på et utvalg av tremønstrene er preget slik at den ser helt naturlig ut.

Klikk-vinyl med hard kjerne er lett å legge og takket være komposittmaterialet i kjerne, blir skjøtene svært stabile.

Se flere bilder
Lettplassert:

Foto: Tarkett

LETTPLASSERT: Starfloor Click Ultimate passer kan brukes i alle tørre rom i huset. Den sterke overflaten gjør det vanskelig å skade og lett å holde rent. Stabile skjøter gjør at gulvet takler sterk solinnstråling.

Tarketts nye kolleksjon Starfloor Click Ultimate har også en skumbakside som demper både lyder i rommet og lydoverføringen mellom etasjene i huset. Det gjør at gulvet blir komplett med ett klikk i ett og samme produkt – uten ekstra underlagsmaterialer og med lite forberedelser av underlaget. 

– Det som gjør Starfloor Click Ultimate unikt er komposittkjernen som gjør at gulvet takler store temperatur- svingninger. Store vinduer som slipper inn mye lys, eller i hytter hvor innetemperaturen varierer stort, er ingen utfordring for dette gulv, sier Ingeborg Bigum Borgen, hos Tarkett.

Se flere bilder
Betonglook:

Foto: Tarkett

BETONGLOOK: Gulvet finnes i 15 ulike tre-, betong- og stenmønster, og der et utvalg har en preget overflate som gir et enda mer naturlig utseende.

Se flere bilder
Stille

Foto: Tarkett

STILLE: Den integrerte skumbaksiden demper lyder både i rommet og mellom etasjene.

Gulvet kommer i 15 ulike design som er naturtro imitasjoner av eik, furu, stein og både grå og antrasittfarget betong. Gulvet er enkelt å gjøre rent, og tørrmopping eller støvsuging er ofte godt nok, gulvet tåler godt å vaskes med vann også. 

Starfloor Click Ultimate passer inn i de fleste rom i huset, og tåler godt normal slitasje fra både husdyr og barn med mye fart i bena.

Dette ble brukt
  • Starfloor Click Ultimate – TARKETT
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.