IFI logo
Se flere bilder
Stille gulv med klikk

Foto: Tarkett

Stille gulv med klikk

Varmt å gå på. Stille å trå på. Lett å legge, med stabile skjøter som takler både varme og kulde. Den nye generasjonen klikk-vinyl med hard kjerne og integrert lyddemping passer like godt i hus som i hytte.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut som tre, stein eller betong, men har helt unike egenskaper. Vinylsjiktet på toppen gjør gulvet mykt og varmt å gå på. Dekoren er naturtro, med matt glans og en overflate som på et utvalg av tremønstrene er preget slik at den ser helt naturlig ut.

Klikk-vinyl med hard kjerne er lett å legge og takket være komposittmaterialet i kjerne, blir skjøtene svært stabile.

Se flere bilder
Lettplassert:

Foto: Tarkett

LETTPLASSERT: Starfloor Click Ultimate passer kan brukes i alle tørre rom i huset. Den sterke overflaten gjør det vanskelig å skade og lett å holde rent. Stabile skjøter gjør at gulvet takler sterk solinnstråling.

Tarketts nye kolleksjon Starfloor Click Ultimate har også en skumbakside som demper både lyder i rommet og lydoverføringen mellom etasjene i huset. Det gjør at gulvet blir komplett med ett klikk i ett og samme produkt – uten ekstra underlagsmaterialer og med lite forberedelser av underlaget. 

– Det som gjør Starfloor Click Ultimate unikt er komposittkjernen som gjør at gulvet takler store temperatur- svingninger. Store vinduer som slipper inn mye lys, eller i hytter hvor innetemperaturen varierer stort, er ingen utfordring for dette gulv, sier Ingeborg Bigum Borgen, hos Tarkett.

Se flere bilder
Betonglook:

Foto: Tarkett

BETONGLOOK: Gulvet finnes i 15 ulike tre-, betong- og stenmønster, og der et utvalg har en preget overflate som gir et enda mer naturlig utseende.

Se flere bilder
Stille

Foto: Tarkett

STILLE: Den integrerte skumbaksiden demper lyder både i rommet og mellom etasjene.

Gulvet kommer i 15 ulike design som er naturtro imitasjoner av eik, furu, stein og både grå og antrasittfarget betong. Gulvet er enkelt å gjøre rent, og tørrmopping eller støvsuging er ofte godt nok, gulvet tåler godt å vaskes med vann også. 

Starfloor Click Ultimate passer inn i de fleste rom i huset, og tåler godt normal slitasje fra både husdyr og barn med mye fart i bena.

Dette ble brukt
  • Starfloor Click Ultimate – TARKETT
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.