IFI logo
Se flere bilder
Snart klart for Domotex

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Snart klart for Domotex

Gulvbransjens store møteplass heter «Domotex» og arrangeres i Hannover hvert år i januar. Messedirektør Susanne Klaproth gleder seg til å vise frem alle nyhetene.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I januar 2018 arrangeres den 30. utgaven av Domotex. Det betyr at 100.000 kvadratmeter messeareal skal fylles med 1400 utstillere fra over 60 nasjoner. Det er ventet rekordmange besøkende. IFI.no fikk en prat med messedirektøren før det hele braker løs.

Det handler om deg

− Domotex 2018 vil ha et tydelig fokus på megatrenden som kalles individualisering. Derfor har vi valgt å bruke overskriften «Unique Youniverse». Gulvet skal vise hvem vi er. Det er vårt univers. Derfor vil vi vise hva dette kan bety i praksis, og har satt av en hall som skal gi inspirasjon og opplevelser rundt dette temaet. Alle som besøker oss bør se hall 9. Det blir vår juvel under årets messe, sier direktøren.   

Se flere bilder
Susanne Klaproth, Domotex

Foto:

MESSESJEFEN: Susanne Klaproth skal lede den 30. utgaven av Domotex, en av verdens største gulvmesser. − Vi tror gulv reflekterer mer av vår personlighet. Gulv er interiør. Det vil vi vise under den kommende messen, sier hun.

Viser fremtidens gulv

En gruppe unge interiørdesignere som studerer i Hannover har fått i oppdrag å vise konsepter for morgendagens gulv. De 14 studentene ble spurt om å utvikle konsepter som viser slagordet «Unique Youniverse» i praksis. De har nå utviklet prototyper som skal vises under messen. De har blant annet laget et teppe som renser luft og fliser som endrer farge etter hvordan du ser på dem. Eller hva med et gulv som kan sprayes rett på underlaget?

Håndverkernes møteplass

Også håndverkere får mer plass under neste års messe. I hall 13 vil det bli «Treffpunkt Handwerk».

− Målet med dette er å samle håndverkere slik at de får en møteplass der de kan utveksle erfaringer og prøve ut nye produkter. Vi vil gi håndverkere mer innsikt i utviklingen som foregår slik at de kan nyttiggjøre seg av dette i det daglige arbeidet, sier Klaproth.

Det skal som vanlig også kårets vinnere i ulike kategorier under Carpet Design Awards.

− Vi tror disse prisene inspirerer til mer kreativitet og utvikling innenfor teppeindustrien, avslutter hun.

Mer informasjon:

Domotex

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.