IFI logo
Se flere bilder
Slitesterk fiskebensparkett med enkelt klikksystem

Foto: Pergo

Slitesterk fiskebensparkett med enkelt klikksystem

Er du på utkikk etter en nydelig fiskebensparkett med enkelt klikksystem, som tåler vann og søl bedre og er snill mot miljøet, kan du ta en titt på Saltholm-serien.

Anna Leikanger Voje

Anna Leikanger Voje
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi nordmenn har forelsket oss i mønstergulv igjen, og fiskebensparkett er høyt på ønskelista hos mange. Fiskebensparkett gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet, og passer i klassiske hjem så vel som moderne hjem. Den nye kolleksjonen Saltholm fra Pergo er en samling av vakre tregulv med et klikksystem som gjør installasjonen av fiskebensmønster veldig enkel.

 

 

– Akkurat nå ser vi at etterspørselen for gulv med naturlig utseende og lite kvist øker. Vi beveger oss vekk fra ensartede, gråtonede gulv til beige og sandfargede gulv, gjerne i tidløse design som fiskebensmønster eller firkantmønster, sier Sofie Linge hos Pergo.

Se flere bilder
FISKEBENSPARKETT MED NATURLIG EIKEFARGE

Foto: Pergp

FISKEBENSPARKETT MED NATURLIG EIKEFARGE: Saltholm Natural Herringbone Oak fra Pergo.

Klassisk og naturlig utseende

Fiskebensmønsteret er en klassiker som har kommet tilbake i de norske hjem. Det tilfører eleganse og en følelse av luksus, og løfter ethvert interiør. Saltholm-serien kommer i tre vakre farger, en lys, en naturlig og en mørk. Overflaten har kun små kvister, og naturlig variasjon i farge og struktur.

 

 

– Alle tre dekorene kan legges i fiskebensmønster, og også firkantmønster. Sistnevnte skaper et roligere uttrykk, men har fortsatt det kreative og spennende utseendet. Skal du legge nytt gulv i flere rom, kan det bli kjempelekkert med fiskebensmønster i det ene rommet og firkantmønster i det andre, tipser hun.

Se flere bilder
Saltholm fiskebensparkett i fargene Light, Natural og Brown

Foto: Pergo

TIDLØSE FARGER: Saltholm-serien kommer i fargene Light, Natural og Brown. Alle farger som en kan leve lenge med.

Se flere bilder
kombinert fiskebens- og firkantmønster

Foto: Pergo

MØNSTERKOMBINASJON: –  Skal du legge nytt gulv i flere rom, kan det bli kjempelekkert med fiskebensmønster i det ene rommet og firkantmønster i det andre, tipser Sofie Linge hos Pergo.    

Enkel montering og ekstra holdbart

Det smarte klikksystemet sørger for at Saltholm-gulvene er enkle å montere uten behov for dyre verktøy. Utenom vanlige hjemmeverktøy trenger du bare en slagkloss, slagjern og avstandsklosser.

 

– De fleste kan fint montere dette gulvet selv, sier hun.

 

Alle Saltholm-gulvene er beskyttet med det som heter «StayClean Technology». Det betyr at gulvet er ekstra motstandsdyktig mot væsker, søl og smuss, hvor dette hindres i å komme inn i skjøtene og trestrukturen.

 

 

– Dermed blir det enklere å unngå misfarging, og gulvet vil se nytt ut i mange år, forteller hun.

Se flere bilder
smart klikksystem

Foto: Pergo

SMART KLIKKSYSTEM: Det smarte klikksystemet sørger for at Saltholm-gulvene er enkle å montere uten behov for dyre verktøy.

Et klimavennlig valg

En av årsakene til at tregulv er en økende trend, er de bærekraftige fordelene. Vi velger tregulv som er miljøvennlig produsert, og vi ønsker å ha det lenge. Vi tenker grundigere over hva som vil fungere i lengden, på tross av forbipasserende trender, og går for tidløse design i naturlige farger.

 

 

– Vi er opptatte av at det å handle gulv ikke kun dreier seg om hvordan det ser ut i hjemmet ditt, men også hvordan det påvirker klimaet. Derfor sørger vi for at vår produksjon og våre produkter har en minimal påvirkning på miljøet, helt fra råvaren er utvinnet, og gjennom hele produktets levetid. Alle våre parkettgulv er selvfølgelig svanemerket, vi bruker ingen eksotiske eller utrydningstruede tresorter, og all lakk vi bruker oppfyller strenge krav for internasjonale utslippsnormer, forteller hun.

Se flere bilder
klimavennlig tregulv

Foto: Pergo

TREGULV TIL FOLKET: Vi investerer i kvalitetsrike tregulv som er klimavennlig produsert, slik at vi kan holde oss mest mulig klimanøytrale.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.