Kategorier

Meny

Konto

Røkt parkett i eksklusive kystboliger

Et røft og annerledes gulv bidrar til eksklusiviteten i denne bolig. De brede og lange bordene med håndskrapte v-fuger gir et massivt inntrykk.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Røkt parkett i eksklusive kystboliger

Foto: Produsenten

I eksklusive Båstad på den svenske sydkysten, er det bygget et boligfelt med flere hus i New England-stil. Prosjektet heter Clarence Hill og ligger inntil Båstad golfklubb. I dette vakre nybygget er det lagt Saga Wideplank Old Smoked White i nesten hele huset.

– Det er et røft og annerledes gulv, med ekstra brede og lange bord som gir et massivt utseende. Trebordene er blitt røkt og hvitbehandlet for å gi gulvet ytterligere karakter, forteller Ann Jeanette Myrland i Saga Parkett.

Eksklusivt og rustikt

Gulvene får et rustikt preg fra store sparklede kvister, og den håndskrapte v-fugen mellom bordene gir en følelse av eksklusivitet.

Generelt i prosjektet er materialvalgene solide og huset er holdt i en eksklusiv standard med store rom, og en nydelig stue med en murt peis i klassisk stil. Første etasje rommer kjøkken med stor spiseplass, et soverom/kontor og et bad. Overetasjen består av tre soverom og en stor stue, to bad og flere garderoberom.

Dele på Pinterest Eksklusivt og rustikt

Stor variasjon

Husene er utvendig kledd med fjellpanel og har utenpåliggende piper med skifer.

De store glassdørene gir lys og forbinder ute- og inneområdene. Terrassen har utsikt over Laholmbukten og golfbanen.

Saga Wideplank Old Smoked White inngår i kolleksjonen SAGA Wideplank fra Saga Parkett. I kolleksjonen inngår både eksklusive mer rustikke gulv, med 26 cm brede og 2200 mm langer bord i seks ulike farger.

Dele på Pinterest Stor variasjon

Mer informasjon:

www.sagaparkett.no

 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]