IFI logo

Pusse opp bad: 2 ting du må be rørleggeren om

For deg som skal pusse opp et bad fra bunnen, altså renovere badet, har baderomsekspert Odd Skriden hos Geberit 2 smarte tips å komme med. Be rørleggeren din om dette, så vil den nye hverdagen din forenkles betydelig, mener han.

Anna Leikanger Voje

Anna Leikanger Voje
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skal du pusse opp et bad? Be rørleggeren din om et Geberit CleanLine-sluk i dusjen og et Geberit DuoFresh luktavsug i den innebygde sisternen. Da blir det å rense sluket en lek, og toalettet holder seg friskt og luktfritt til en hver tid.

1. Smart sluk

– Alle sluk må renses, og det kan være en ubehagelig jobb. For å unngå dette bør du ha et sluk med praktiske rengjøringsegenskaper, sier Odd Skriden, som er ansvarlig for tekniske produkter hos Geberit.

En Geberit CleanLine slukrenne er ikke bare elegant å se på, men er spesielt utviklet for enkelt renhold. 

  • Åpen utløpsflate – smuss og bakterier samler seg ikke
  • Praktisk deksel – enkelt å åpne
  • Praktisk hårsil – ta av, skyll, og så er alt rent igjen
Se flere bilder
praktisk hårsil

Foto: Geberit

ENKEL RENGJØRING: Den praktiske hårsilen fanger opp smuss og hår, og kan skylles og rengjøres raskt og enkelt.


Se flere bilder
geberit cleanline

Foto: Geberit

PASSER OVER ALT: Geberit CleanLine kan kuttes til ønsket lengde på stedet, og dermed tilpasses perfekt til dusjområdet. Og med de klassiske og diskré designerlinjene passer den inn i ethvert baderomsinteriør.

2. Luktfritt toalett

Kast duftsprayen, lukk vinduet og slapp av. Med et Geberit luktavsug montert i sisternen, er toalettet umiddelbart klart for nestemann. 

– Luktavsuget startes automatisk når noen setter seg på toalettet. Gjennom spylerøret og skylleventilen suger det luften ut, renser den med et keramisk filter og fører den tilbake i rommet uten lukt. I tillegg kan du enkelt feste en DuoFresh-stick i innsatsen for spyletabletter, som gir spylevannet en frisk blåfarge og en behagelig lukt, sier han. 

Luktavsuget har også et LED-orienteringslys bak betjeningsplaten som gir en diskret belysning ved nattlige toalettbesøk. En nærhetssensor styrer lyset og luktavsuget automatisk, og kan reguleres via den tilhørende appen.

Se flere bilder
duofresh stick

Foto: Anna Leikanger Voje/ifi.no

BLÅTT VANN: Fest en DuoFresh-stick i innsatsen for spyletabletter, som gir spylevannet en frisk blåfarge og en behagelig lukt.


Se flere bilder
duofresh luktavsug

Foto: Geberit

LUKTFRITT TOALETT: Geberit DuoFresh luktavsug startes automatisk når noen setter seg på toalettet. Ubehagelig lukt trekkes rett ut av toalettskålen og føres renset tilbake i rommet.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.