Kategorier

Meny

Konto

Lekre nyheter til drømmebadet

Nå kan betjeningsplaten få et helt unikt utseende. Med Sigma50 og den nylig lanserte Sigma21 tilgjengelige i et nytt utvalg av høykvalitetsmaterialer får du en lang rekke muligheter til å kombinere utseendet på platene og knappene.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Lekre nyheter til drømmebadet

Foto: Geberit

Fra 1. april 2020 ble den populære Sigma50 og den nylig lanserte Sigma21 tilgjengelige i et nytt utvalg av høykvalitetsmaterialer. Det betyr at du får en lang rekke muligheter til å kombinere utseendet på platene og knappene.

− Nå blir jakten på riktig design til drømmebadet som en spennende oppdagelsesreise, sier Odd Skriden, produktsjef i Geberit.    

Dele på Pinterest Betjeningsplater i metallfargene messing, rødt gull eller sort krom gir betjeningsplaten et ekstra elegant preg.

Foto: Geberit

MATERIALE: Betjeningsplater i metallfargene messing, rødt gull eller sort krom gir betjeningsplaten et ekstra elegant preg.

Den rette tonen

Valget av de buede skylleknappene på Sigma50 eller de karakteristiske ringene på Sigma21 gir betjeningsplaten et helt unikt utseende. De nye, populære metallfargene rødt gull, messing og sort krom passer perfekt inn i en rekke ulike typer bad. Alle tre har et glasskeramisk ytterlag som beskytter overflatene mot skader.

Dele på Pinterest  I forgrunnen, Sigma50 betjeningsplate i en kombinasjon av messing på skifer. Sigma21 i messing på hvitt glass bak.

Foto: Geberit

STERKE UTTRYKK: I forgrunnen, Sigma50 betjeningsplate i en kombinasjon av messing på skifer. Sigma21 i messing på hvitt glass bak.

Fra naturlig til industriell

Med versjoner i betong, skifer og valnøtt dekker utvalget av nye platematerialer hele spekteret. Du trenger ikke å være fan av shabby chic eller ha din egen loftsleilighet for å velge betongversjonen – den lysegrå nyansen passer perfekt til mange typer vegger og fliser. Det samme gjelder naturmaterialene Mustang Slate (brasiliansk skifer) og valnøtt, som har unike tegninger i overflaten, er enestående og henholdsvis robust eller jordaktig og lun.

Visste du forresten at betjeningsplatene også kan kombineres med Geberit DuoFresh luktavsug? Det sørger for at badet alltid er friskt, og fås også med nattlig orienteringslys og innsats for duftstaver i sisternen.

Dele på Pinterest Den betongfargede versjonen av Sigma50 er både stilren og vakker.

Foto: Geberit

STILIG BETONG:  Den betongfargede versjonen av Sigma50 er både stilren og vakker.

Produktene:

Geberit

Sigma50

Sigma21

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]