Kategorier

Meny

Konto

Nyfunkis - kreativ bruk av listverk

Det hører med til sjeldenhetene at det "introduseres" en ny stilart her til lands, men i høst presenteres Nyfunkis - en stilart som gir rom for kreativitet innefor dagens minimalistiske stilbruk.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nyfunkis - kreativ bruk av listverk

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Listene er tegnet med utgangspunkt i funksjonalismen, men de har også klare trekk fra klassisismen. Rådgiver i bygningsvern, Jo. Sellæg har utviklet listeserien:

- Vi er midt inne i en minimalistiskisk periode, men ser også tendenser til at vi henter inspirasjon fra tidligere arkitektur og setter dette sammen i nye kombinasjoner. Vi ser også at stadig flere søker nye og kreative løsninger. Denne serien gir muligheter for det. De seks ulike listene gir sammen med en egen sokkel og en paneltype utallige kombinasjonsmuligheter, sier Sellæg.

Nyfunkis-listverket lar seg også kombinere med et utall ulike paneltyper, spesielt skyggepaneler. Listene egner seg også svært godt sammen med slette flater.

Kongsbergbedriften Stil-Tre står bak utvikling og produksjon. Bedriften, som har spesialisert seg på stilriktige listverk, paneler og bygningsdetaljer fra de tre stilperiodene rokokko, klassisk og sveitser, har merket en stigende etterspørsel etter en listeserie som er skapt for dagens trender.

Disse fører produktet:

Stil-Tre

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]