Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nyfunkis - kreativ bruk av listverk

Det hører med til sjeldenhetene at det "introduseres" en ny stilart her til lands, men i høst presenteres Nyfunkis - en stilart som gir rom for kreativitet innefor dagens minimalistiske stilbruk.

  • Nyfunkis består av i alt seks forskjellige lister, en sokkel og panel.

    Foto:

  • Jo. Sellæg, rådgiver i bygningsvern, har tegnet en helt ny komplett serie listverk som han har valgt å kalle nyfunkis.

    Foto:

  • Kombinasjonsmulighetene er mange. Her er nyfunkispanelet kombinert med tradisjonelt skyggepanel.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Listene er tegnet med utgangspunkt i funksjonalismen, men de har også klare trekk fra klassisismen. Rådgiver i bygningsvern, Jo. Sellæg har utviklet listeserien:

- Vi er midt inne i en minimalistiskisk periode, men ser også tendenser til at vi henter inspirasjon fra tidligere arkitektur og setter dette sammen i nye kombinasjoner. Vi ser også at stadig flere søker nye og kreative løsninger. Denne serien gir muligheter for det. De seks ulike listene gir sammen med en egen sokkel og en paneltype utallige kombinasjonsmuligheter, sier Sellæg.

Nyfunkis-listverket lar seg også kombinere med et utall ulike paneltyper, spesielt skyggepaneler. Listene egner seg også svært godt sammen med slette flater.

Kongsbergbedriften Stil-Tre står bak utvikling og produksjon. Bedriften, som har spesialisert seg på stilriktige listverk, paneler og bygningsdetaljer fra de tre stilperiodene rokokko, klassisk og sveitser, har merket en stigende etterspørsel etter en listeserie som er skapt for dagens trender.

Oppdatert: 21.02.2014  

Disse fører produktet:

Stil-Tre

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]