Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

For enhver smak

Lister er mer en enn plank. Både gips og plast kan brukes til å gi hjemmet den rette rammen.

 • Vi har pusset opp en spisestue. Her før oppussing med smal helt ordinær taklist og mørknet panel i taket. En tung og litt sliten stue.

  Foto:

 • Samme stue etter oppussing. Nye lyse vegger og hvitmalt tak gjør underverker. Men prikken over i en er en flott taklist. Det nøkterne preget er borte.

  Foto:

 • Den nye listen har flotte profiler og ornamenter. Listen er i gips og leveres som metervare. Materialet er dødt så her unngås framtidige sprekkdannelser.

  Foto:

 • En trang 60-tallsentre i nye farger. Hver dør har sin farge. Fargene understrekes av spotlight som er montert over hver dør.

  Foto:

 • Over dørene er det montert spotter i en enkel lyslist. Listen er i polystyren som fåes som metervare. Listene festes til tak og vegg med lim, og males som vanlig.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Hul stukkatur i gips gir en pen og praktisk mulighet til å skjule for eksempel rør og ledninger. Indeco leverer taklister i ulike bredder, og som derfor passer i rom med både høy og normal takhøyde.

Dersom du ønsker å gjøre mer ut av listene i et rom kan du montere dekorative hjørneavslutninger, eller gå løpet helt ut med en rosett.

Hvis du ikke ønsker å bruke gips eller tre, kan plastlister være et alternativ. Listene leveres i ulike farger, og dermed slipper du å ta fram malerkosten. Både IBG og NMC leverer dekorelementer i plastmaterialer til det norske markedet.

Oppdatert: 19.06.2012  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]