IFI logo
Se flere bilder
Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Foto: Beckers

Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

Anna Leikanger Voje

Anna Leikanger Voje
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til din egen stil og husets utseende. Du skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det du allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

Se flere bilder
Trendfarger på soverommet

Foto: Beckers

SKANDINAVISK-INSPIRERT: Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.

Light Sky Blue
Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

Se flere bilder
trendfarger lyseblå og jordfarger

Foto: Beckers

Optimistic Yellow
Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet ditt. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Se flere bilder
trendfarger gul og mørke gråtoner

Foto: Beckers

Soft Pink
Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan du bruke til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Se flere bilder
Trendfarger rosatoner

Foto: Beckers

Se flere bilder
Rosa stue, fargetrend,

Foto: Beckers

70-TALLS ESTETIKK: Fargen Anemon 656 fra trenden "Soft Pink" går fint sammen med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer

Dette ble brukt

GULT ROM::

  • Veggfarge: Sahara 614. - Beckers
  • Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers

BLÅTT SOVEROM: :

  • Vegg: Midtsommarnatt 756 - Beckers
  • Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers

ROSA STUE: :

  • Vegg: Anemon 656 - beckers
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.