Kategorier

Meny

Konto

Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Foto: Beckers

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til din egen stil og husets utseende. Du skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det du allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

Dele på Pinterest Trendfarger på soverommet

Foto: Beckers

SKANDINAVISK-INSPIRERT: Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.

Light Sky Blue
Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

Dele på Pinterest trendfarger lyseblå og jordfarger

Foto: Beckers

Optimistic Yellow
Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet ditt. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Dele på Pinterest trendfarger gul og mørke gråtoner

Foto: Beckers

Soft Pink
Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan du bruke til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Dele på Pinterest Trendfarger rosatoner

Foto: Beckers

Dele på Pinterest Rosa stue, fargetrend,

Foto: Beckers

70-TALLS ESTETIKK: Fargen Anemon 656 fra trenden "Soft Pink" går fint sammen med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer

Dette ble brukt

GULT ROM:

Veggfarge: Sahara 614. - Beckers

Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers

BLÅTT SOVEROM:

Vegg: Midtsommarnatt 756 - Beckers

Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers

ROSA STUE:

Vegg: Anemon 656 - beckers

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]