Kategorier
Meny
Konto
menu
Annonse

Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

cloud_download
fullscreen
 • Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

  Foto: Beckers

 • DYNAMIKK I ROMMET: En av fargetrendene er

  Foto: Beckers

 • 70-TALLS ESTETIKK: Fargen Anemon 656 fra trenden

  Foto: Beckers

 • Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden

  Foto: SKANDINAVISK-INSPIRERT:

Annonse

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til din egen stil og husets utseende. Du skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det du allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

Trendfarger på soverommet

SKANDINAVISK-INSPIRERT: Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172.
camera_alt (Beckers)

trendfarger lyseblå og jordfarger


camera_alt (Beckers)

Light Sky Blue
Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

trendfarger gul og mørke gråtoner


camera_alt (Beckers)

Optimistic Yellow
Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet ditt. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Trendfarger rosatoner


camera_alt (Beckers)

Soft Pink
Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan du bruke til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Rosa stue, fargetrend,

70-TALLS ESTETIKK: Fargen Anemon 656 fra trenden "Soft Pink" går fint sammen med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer
camera_alt (Beckers)

Dette ble brukt

GULT ROM:

Veggfarge: Sahara 614. - Beckers

remove_circle_outline

Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers

remove_circle_outline
BLÅTT SOVEROM:

Vegg: Midtsommarnatt 756 - Beckers

remove_circle_outline

Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers

remove_circle_outline
ROSA STUE:

Vegg: Anemon 656 - beckers

remove_circle_outline
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.

Mer informasjon

Annonse
Annonse
[Some text some message]