Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Fargesetting

Nyårets fargetrender er nedtonet, behagelig og dynamisk

  •  
  •   Publisert:
HyperFocal: 0   Beckers
Light Sky blue, Optimistic Yellow og Soft Pink er navnene på Beckers fargetrender for 2020. Innenfor disse trendene finnes det 12 farger med ulik tonalitet − fra nedtonet og behagelig, til dristig og dynamisk. Bli inspirert til å male om både vegger, dører og tak, og gjør det selv!

Mer informasjon

− Nyårets fargetrender skal muliggjøre personlige valg, det skal passe til din egen stil og husets utseende. Du skal ikke måtte følge en trend, men heller bli inspirert til å personalisere stilen hjemme og tilpasse hvordan huset ser ut fra før, forteller markedssjef i Beckers Christine Hagen Pettersen.

Fargerikt hjem og skaperglede

Huset skal fylles med farge, og nå skal penselen videreføre veggfargene til både lister, dører, tak og møbler. Skaperglede, og det å våge å forandre det du allerede har fremfor å kjøpe noe nytt, vil prege nyårets fargetrender.

Trendfarger på soverommet
SKANDINAVISK-INSPIRERT: Veggen er malt i fargen Midtsommarnatt 756 fra trenden "Light Sky Blue", og den hjemmelagde pidestallen er beiset med Bark 5172. Beckers
trendfarger lyseblå og jordfarger
Beckers

Light Sky Blue
Skandinavisk-inspirert og nedtonet trend med naturlige nyanser av dus blå, i kombinasjon med beige og brun. Friskt, svalt, lett og luftig. Fargene passer spesielt godt sammen med møbler og detaljer i tre, rotting, stein og keramikk.

trendfarger gul og mørke gråtoner
Beckers

Optimistic Yellow
Denne paletten gir store muligheter til å skape dynamikk i rommet ditt. Grafiske mønster i svart-hvitt med striper og prikker, eller dyremønster som leopard og zebra, fungerer utmerket med fargene i denne trenden. Fargene kombineres fint med detaljer i sølv og krom, og delikate tekstiler mykner opp kontrastene.

Trendfarger rosatoner
Beckers

Soft Pink
Denne trenden er inspirert av Art Deco og 70-talls estetikk. Fargeskalaen er varm og behagelig, med myke toner som glir inn i hverandre. Kombiner fargene med møbler, tekstiler og detaljer med behagelige og dynamiske former og teksturer for et gjennomført uttrykk. Malingrestene kan du bruke til å lage et personlig maleri til å henge opp på veggen.

Dette ble brukt:

GULT ROM:
  • Veggfarge: Sahara 614. - Beckers
  • Speil: Kokos 502, Svartpeppar 584 og Sahara 614. - Beckers
BLÅTT SOVEROM:
  • Vegg: Midtsommarnatt 756 - Beckers
  • Hjemmelagd pidestall: Bark 5172 - Beckers
ROSA STUE:
  • Vegg: Anemon 656 - beckers
Les også Farger og materialer for deg med liten plass

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Fargesetting

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: