Kategorier

Meny

Konto

Ny generasjon linoleum - godt for stuegulvet

Linoleumen er 150 år. Nesten symbolsk for det bærekraftige materialet er at den nye kolleksjonen inneholder spor av både fortid og fremtid. Gulvmaterialet er godt egnet for alle tørre rom i boligen - og stadig flere velger det i stuen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ny generasjon linoleum - godt for stuegulvet

Foto: Forbo

- Stadig flere legger linoleum også på stua, og ikke bare på kjøkken, soverom eller barnerom, forteller Gunni Marie Blunck hos gulvleverandøren Forbo. Ofte er det unge mennesker som ønsker noe annet enn de tradisjonelle tregulvene på stua i den nye leiligheten, noen har åpen løsning mellom kjøkken og stue, og derfor passer det godt med linoleum begge steder, andre igjen er svært miljøbevisste og velger linoleum av den grunn.

Farger og design i tråd med tiden

Marmoleum Concrete er en av nyhetene i den nye ensfargede kolleksjonen med linoleum fra Forbo og blant de tradisjonelle seriene finner vi den marmorerte Marmoleum Real, som også har blitt tilpasset de nye trendene. Marmoleum Striato er en hyllest til 1950-tallets historiske linjer og Marmoleum Graphic, er en spettet linoleumen, som skiller seg ut med sine fargenyanser i svart, hvitt og grått.

Dele på Pinterest Farger og design i tråd med tiden

Mye å velge mellom

Gulvleverandøren Forbo lanserer nå en ny Marmoleum-kolleksjon, som inneholder hele 269 design og er preget av et fascinerende utvalg av farger og design i en hårfin balanse mellom trend og tradisjon. Dette gjenspeiles i en rekke nye farger og design, innovative og kjente serier, noe som sikrer en perfekt harmoni mellom nye trender og respekt for tradisjon.

Dele på Pinterest Mye å velge mellom

Forbedret overflate

I tillegg til nyutvikling av farge og design, har den nye Marmoleum-kolleksjonen fått en ny og forbedret overflate. "Topshield2" forsterker overflaten mot riper og flekker. Dermed blir rengjøringen blitt enklere og gulvet har får lenger levetid, selv i områder med mye trafikk.  

Dele på Pinterest Forbedret overflate

Naturvennlig

Linoleum inneholder ingen tilsetningsstoffer som kan gi farlige avgasser. Hovedråstoffet er linolje som utvinnes fra linfrøplanten. Oljen blandes med harpiks, og danner linoleumssement. Sementen blandes med finmalt mel av tre, kork, stein eller kritt – tilsettes fargestoff og valses ut på en juteduk.

Dele på Pinterest Naturvennlig

LES OGSÅ
FLERE ARTIKLER FRA...
Linoleum
Tre og parkett
Laminat

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]