Kategorier

Meny

Konto

Norsk tapetdesign rett til skogs

Skogen og alle skogens skapninger er kanskje blant det mest norske vi har. Da er det ikke så rart at et tapet spesielt utviklet for det norske markedet omfavner motivene, fargene og følelsene fra skogen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Norsk tapetdesign rett til skogs

Foto: Storeys

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De aller fleste tapetkolleksjoner man finner rundt hos fargehandlerne er designet i andre land: Nederland, Sverige, Italia, Tyskland, Storbritannia og så videre – listen er lang. Derfor er det litt ekstra stas når det lanseres norske nyheter. Tapetleverandøren Storeys har nå nylig presentert et helt nytt design, utviklet spesielt for det norske markedet.

Norsk skog

Designet har fått det passende navnet «Norsk skog», og henter sin inspirasjon fra våre vakre skogers dyre- og planterike. I skogen, naturens egen lekeplass, møter man harer, ekorn, hjort, rev og selvfølgelig skogens konge, elgen. Sammen med blomster og trær er dyrene i sitt ess,

- Tapetet kombinerer et klassisk og moderne uttrykk, og egner seg godt både i klassiske, romantiske og moderne hjem, og til liten og som vel som stor, sier Torhild Rustenberg, konseptsjef hos Storeys. 

Designet er helt i tråd med dagens interiør- og tapettrender, og mønsteret kan gjerne mikses med andre mønster. 

Dele på Pinterest Motivet består av motiver fra norsk fauna og flora.

Motivet består av motiver fra norsk fauna og flora.

Rolige farger

Norsk skog kommer i tre ulike fargekombinasjoner: blågrønn, greige og grønn. Nyansene er nøytrale og behagelige, og nøye plukket ut for norske hjem. De lar seg alle enkelt kombinere med andre farger.

Den blågrønne har en støvete, lys nyanse, der dyrene og plantene i blågrønn er plassert på en hvit base. På de grønne og greige variantene er det bakgrunnen som har farge, mens dyrene står frem i en nyanse av hvit. 

Dele på Pinterest Den grønne varianten er en tidsriktig kakinyanse.

Den grønne varianten er en tidsriktig kakinyanse.

Mer informasjon

Storeys

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]