IFI logo
Se flere bilder
Norsk tapetdesign rett til skogs

Foto: Storeys

Norsk tapetdesign rett til skogs

Skogen og alle skogens skapninger er kanskje blant det mest norske vi har. Da er det ikke så rart at et tapet spesielt utviklet for det norske markedet omfavner motivene, fargene og følelsene fra skogen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De aller fleste tapetkolleksjoner man finner rundt hos fargehandlerne er designet i andre land: Nederland, Sverige, Italia, Tyskland, Storbritannia og så videre – listen er lang. Derfor er det litt ekstra stas når det lanseres norske nyheter. Tapetleverandøren Storeys har nå nylig presentert et helt nytt design, utviklet spesielt for det norske markedet.

Norsk skog

Designet har fått det passende navnet «Norsk skog», og henter sin inspirasjon fra våre vakre skogers dyre- og planterike. I skogen, naturens egen lekeplass, møter man harer, ekorn, hjort, rev og selvfølgelig skogens konge, elgen. Sammen med blomster og trær er dyrene i sitt ess,

- Tapetet kombinerer et klassisk og moderne uttrykk, og egner seg godt både i klassiske, romantiske og moderne hjem, og til liten og som vel som stor, sier Torhild Rustenberg, konseptsjef hos Storeys. 

Designet er helt i tråd med dagens interiør- og tapettrender, og mønsteret kan gjerne mikses med andre mønster. 

Se flere bilder
Motivet består av motiver fra norsk fauna og flora.

Foto:

Motivet består av motiver fra norsk fauna og flora.

Rolige farger

Norsk skog kommer i tre ulike fargekombinasjoner: blågrønn, greige og grønn. Nyansene er nøytrale og behagelige, og nøye plukket ut for norske hjem. De lar seg alle enkelt kombinere med andre farger.

Den blågrønne har en støvete, lys nyanse, der dyrene og plantene i blågrønn er plassert på en hvit base. På de grønne og greige variantene er det bakgrunnen som har farge, mens dyrene står frem i en nyanse av hvit. 

Se flere bilder
Den grønne varianten er en tidsriktig kakinyanse.

Foto:

Den grønne varianten er en tidsriktig kakinyanse.

Mer informasjon

Storeys

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.