Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Nettbutikk for fototapet

  •  
  •   Publisert:
  Fantasi Interiør
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Nå kan du sitte hjemme i ro og mak og bestemme deg for hvilket tapet du ønsker skal pryde veggene dine.

Fantasi Interiør har åpnet en ny nettbutikk for bestilling av fototapet. Tapetet hentes og betales hos din nærmeste forhandler. 

Fra tropisk til urban

Fra tropisk til urban

Fototapet byr på så å si ubegrensede motiver, i nettbutikken til Fantasi Interiør finner du alt fra nydelig sandstrender til tøffe urbane bilder. Kanskje vet du umiddelbart hva slags type motiv du kunne tenkt deg på veggen, eller kanskje du må ta en runde i bildearkivet først. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger.

- Vi har åpnet denne butikken for å møte behovet for netthandel og håper at kundene blir like fornøyde med butikken som vi er, sier Tom Christian Aasen hos Fantasi Interiør.
 

Tapet for barna

Tapet for barna

Det er også et stort utvalg tapeter som passer perfekt til barnerommet. Så har du lyst til å gjøre barnerommet enda mer perfekt for lek og moro, er det mange fine tapeter å velge mellom. Her kan du la Spiderman klatre på veggen eller la barna leke blant Ole Brumm og vennene hans.

Enkelt oppsett

Enkelt oppsett

Mange av fototapetene leveres som vinyltapet med fiberbakside. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Tapetet leveres på ruller, slik at du enkelt kan jobbe deg ovenifra og ned. Vinyltapet med fiberbakside er vaskbar, spaltbar og UV-bestandig, men en bør unngå voldsom skrubbing da det kan misfarge trykken. Skulle du ha vanskeligheter med noen av typene, har Fantasi Interiør en gjennomgang av prosessen på sine nettsider under ”Oppsett”.

Mer informasjon

www.fantasi.no

Les også Tapetser trendene på veggen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: