IFI logo
Se flere bilder
Myk lek på gulvet

Foto: InterfaceFLOR

Myk lek på gulvet

Barn oppholder seg mye på gulvet - her foregår både lek og samvær. Få materialer er så varme og myke som teppegulv. Og med en god støvsuger er renhold ikke et problem.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Fordelen med tepper på et barnerom er jo at støv bindes i gulvet, i stedet for å virvle opp. Det er en stor fordel for små barn som leker mye på gulvet, sier Hilde Rosenberg Hansen hos teppeprodusenten Interface.

Men mange kan kvie seg for å legge teppe i barnerom, grunnet at det er vanskelig å få rent dersom et større uhell skjer om natten eller ved sykdom.  Da kan teppefliser være et alternativ – i stedet for å forsøke vaske vekk oppkast fra teppet, er det bare å bytte ut den rammede teppeflisen – og gulvet er godt som nytt igjen! Teppefliser legges gjerne løst, eller festes med en tape. 

Med teppefliser i ulike farger er også mulighetene til mønsterlegging store – hva med for eksempel å lage en paradis på barnerommet?

Mer informasjon

www.interfaceflor.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.