Kategorier

Meny

Konto

Maleriet Fargehandel: Lekebutikken

− Vi vil at kundene skal leke med farger og materialer i butikken, sier Trude Iren Bergheim og Inger Frøyshov i Maleriet Fargehandel.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Maleriet Fargehandel: Lekebutikken

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Det mangler ikke på tapet, maling og tepper i den ti år gamle fargehandelen på Hønefoss. Maleriet Fargehandel er en del av Nordsjö Idé & Design, og her er det noe for alle. Butikkeier Trude Iren Bergheim finner frem prøver på tapet fra Borge og teppeprøver fra Golvabia. Hun vil vise nye og spennende kombinasjoner. Som fargekonsulent er hun lidenskapelig opptatt av å sette farge på folks liv.

Dele på Pinterest Trude Iren Bergheim

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LEK I BUTIKK: Ta i bruk alle fargeprøver, teppeprøver og tapetprøver i butikken. Så skal du se at du finner kombinasjoner du ikke hadde tenkt på før. Vi er her for å hjelpe deg, sier fargekonsulent Trude Iren Bergheim.

Bruk butikkens kunnskap

− Mange kunder kommer hit med bestemte meninger om hva de ønsker seg. Noen ganger kan det være lurt å prøve seg frem i butikken også. Se på denne kombinasjonen, sier hun og peker på et tapet og en teppeprøve som passer som hånd i hanske.

− Vi som jobber i butikk vil dele vår kunnskap med kundene, og kanskje finner de ut av løsninger de ikke hadde tenkt på før, sier hun.

Dele på Pinterest Teppeprøver fra Golvabia

Foto: Robert Walmann/ifi.no

TEPPELAND: Teppeprøver er det nok av hos jentene på Hønefoss. Her gjelder det å finne sine favoritter og mikse med tapet og maling.

Viser muligheter

Det handler om å mikse og «matche». I Maleriets malingsavdeling står fargebaren og stråler. Inger Frøyshov og Trude Iren Bergheim vil at folk skal velge noe mer enn grått. Derfor har de malt opp større fargeprøver på lerret og satt dem opp langs veggene. De har også hengt opp tapet mot malte flater slik at kundene kan se hvor fint det blir.

LES OGSÅ: Slik matcher du maling og tapet

Dele på Pinterest Lokale fargekart

Foto: Robert Walmann/ifi.no

LOKALE FARGER: Trude Iren Bergheim og Inger Frøyshov i Maleriet har hengt opp et knippe unike farger med forankring til Ringerike. Disse er malt på lerret for å inspirere kundene.

Dele på Pinterest Tapetprøver i butikk

Foto: Robert Walmann/ifi.no

GOD MIKS: Tapet og malte flater gir rommet karakter. Det gjelder å vise mulighetene, sier de to jentene hos Maleriet på Hønefoss.

Lykkepillen

−  Vi merker at folk spør etter mer blågrått. Det er også mer spørsmål om grønt. Å mikse tapet, maling og tepper kan gi rommet sjel og personlighet. Det er et hav av muligheter, og når du finner din perfekte miks, blir du lykkelig, sier Bergheim, som mener vi skal stole mer på vår egen magefølelse når vi velger farger og materialer hjemme.

Dele på Pinterest Maling, tapet og teppe

Foto: Robert Walmann/ifi.no

FORNYELSE: Mulighetene er mange, og når du finner din perfekte kombinasjon, blir du lykkelig, sier butikkeieren på Hønefoss.

Ditt unike rom

Ifølge jentene på Maleriet er det ikke noe som er rett eller galt når det kommer til fargevalg. Det er heller ikke slik at vi alltid må kopiere naboer eller venner.

− Stol på egen intuisjon, få ærlige råd og tips fra butikken og gi deg selv et unikt rom som viser at det er du som bor der, sier Bergheim.  

LES OGSÅ: Vi skal innrede for eget ve og vel

Dele på Pinterest Tapetsere møbel

Foto: Robert Walmann/ifi.no

MØBELTAPET: Hos Maleriet på Hønefoss kan du også få kjøpt unike møbler. − Vi pusser opp gamle møbler med tapet og maling, forteller Trude Iren Bergheim.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]