Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

200 meter maling i «Fargegata»

Det finnes ei gate i Oslo som kalles «Fargegata». Det navnet sørger Beckers, Flügger, Mal Proff og Fargerike for.

cloud_download
fullscreen
 • <b>PÅ PLASS:</b> Fargehandlerne ligger på rad og rekke. Sist ut med ny butikk i «fargegata» var Mal Proff og Fargerike. Like i nærheten ligger også Flügger og Beckers.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>GODE NABOER:</b> Assisterende butikksjef hos Beckers, Roar Randen, mener konkurransen er sunn mellom de store aktørene.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>LETT Å FINNE:</b> Andreas Evensen hos Flügger mener stor tetthet av malerbutikker er bra. – Kundene vet at i Waldemar Thranesgate er det maling å få, sier han.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>MER MALING:</b> Waldemar Thranes gate er om lag en kilometer lang. Her er det et mylder av kafeer, treningssentre, butikker – og malerforretninger.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

Annonse
Annonse
Waldemar Thranes gate

MER MALING: Waldemar Thranes gate er om lag en kilometer lang. Her er det et mylder av kafeer, treningssentre, butikker – og malerforretninger.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Waldemar Thranes gate er om lag en kilometer lang. Her er det et mylder av kafeer, treningssentre, butikker, kontorer og restauranter. Midt i den asfalterte jungelen står fire giganter og strekker seg mot kundene. De selger maling og tilbehør til proff og forbruker. I løpet av en 200 meters gåtur passeres Mal Proff, Fargerike, Flügger og Beckers.

Maling på midten

− Denne gaten har alltid vært fargerik. I 15 år hadde vi butikk i Sannergata 3, like i nærheten. I juni i fjor flyttet vi inn her i Waldemar Thranes gate, midt mellom de to andre malingskjempene, forteller Andreas Evensen hos Flügger.

Andreas Evensen hos Flügger

LETT Å FINNE: Andreas Evensen hos Flügger mener stor tetthet av malerbutikker er bra. – Kundene vet at i Waldemar Thranesgate er det maling å få, sier han.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Fine for kundene

Roar Randen hos Beckers

GODE NABOER: Assisterende butikksjef hos Beckers, Roar Randen, mener konkurransen er sunn mellom de store aktørene.
camera_alt (Robert Walmann/ifi.no)

Et par skritt lenger bort holder Beckers til. De åpnet sin butikk i området på 90-tallet og regnes som seniorer i miljøet.

− Jeg synes det er spennende at vi ligger så nær hverandre. Det skaper en sunn konkurranse og sørger for at vi hele tiden anstrenger oss for å vise oss fra vår beste side, sier assisterende butikksjef Roar Randen.

Noe for alle

En annen tungvekter som har fått ny adresse i «fargegata» er Mal Proff. Tidligere hadde de butikk i området, like på andre siden av elven. Nå er de tilbake med et sentrumsnært konsept til glede for et stort antall håndverkere. Under samme tak holde også Fargerike til. Så her er det noe for alle.

− Dette område i Waldemar Thranes gate er et knutepunkt. Jeg er trygg på vårt urbane konsept vil lykkes. Det gjelder å være tett på de store folkemassene, sa Mal Proff-direktør Terje Langmo da butikken åpnet dørene tidligere i år.

Les mer om «Fargegata» i den kommende utgaven av Fargemagasinet.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]