Kategorier

Meny

Konto

Langt utenfor den hvite boksen

Da fire barn fikk lov til å male og innrede en femromsleilighet i Stockholm, ble resultatet alt annet enn hvitt og kjedelig.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Langt utenfor den hvite boksen

Foto: Beckers

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malingsprodusenten Beckers ville se hva som skjedde dersom de ga fire barn frie tøyler til å male og innrede en stor leilighet akkurat som de ville.

Sammen med innreder Isabell McAllister gikk barna i gang, i en stor, flott leilighet som skulle legges ut for salg i Stockholm. Resultatet ble en fargeeksplosjon uten like. Her var det ikke mange hvite vegger å se. Barn trives nemlig best i farger.

Leiligheten preges av stor fantasi og kreativitet, mye farger og en unik lekenhet. 

Dele på Pinterest Leiligheten preges av uredd fargebruk. Men det er allikevel en sammenheng og en rød tråd, som gjør at det ikke blir masete og rotete.

Leiligheten preges av uredd fargebruk. Men det er allikevel en sammenheng og en rød tråd, som gjør at det ikke blir masete og rotete.

Dele på Pinterest En spisestue kan brukes til så mangt. Barn ser et stort bord og tenker på mange flere bruksområder enn bare et spisebord.

En spisestue kan brukes til så mangt. Barn ser et stort bord og tenker på mange flere bruksområder enn bare et spisebord.

Uredde

– Barn er mye mer uredde enn oss voksne, også når det kommer til farger og interiør. De vet hva de vil ha, og de er ikke redde for å gjøre akkurat det de vil, sier Bjørg Owren, kreativ leder i ifi.no.

Vi har nok mye å lære av barn når det kommer til å stole på hva vi selv synes er fint. Barn lar nemlig ikke regler og trender stoppe dem – de kjører heller på med det de selv liker.

Se leiligheten her – og la deg inspirere av barns kreativitet!

Dele på Pinterest Når barn får frie tøyler, sparer de ikke på kruttet. De gjør nøyaktig som de vil.

Når barn får frie tøyler, sparer de ikke på kruttet. De gjør nøyaktig som de vil.

Dele på Pinterest Det kryr av små kreative innslag rundt om i leiligheten. Se blant annet på de fargede vedkubbene og den prikkete tv-benken.

Det kryr av små kreative innslag rundt om i leiligheten. Se blant annet på de fargede vedkubbene og den prikkete tv-benken.

Dele på Pinterest Det trenger ikke bli masete selv om fargene råder. Et soverom malt i en mørk blåfarge syntes ungene passet godt til mor og far.

Det trenger ikke bli masete selv om fargene råder. Et soverom malt i en mørk blåfarge syntes ungene passet godt til mor og far.

Dele på Pinterest Når barna selv får innrede rommene sine, holder de ikke igjen. Hvem vil vel ikke sove som en ekte pirat?

Når barna selv får innrede rommene sine, holder de ikke igjen. Hvem vil vel ikke sove som en ekte pirat?

Dele på Pinterest Hvem har sagt at taket trenger å være hvitt? Vi kan lære litt av barnas kreativitet og uredde fargevalg.

Hvem har sagt at taket trenger å være hvitt? Vi kan lære litt av barnas kreativitet og uredde fargevalg.

Dele på Pinterest I dette rommet kan de litt eldre barna trives. Arbeidshjørnet passer perfekt når leksene skal gjøres. Og vi vet alle at farger gir mer energi!

I dette rommet kan de litt eldre barna trives. Arbeidshjørnet passer perfekt når leksene skal gjøres. Og vi vet alle at farger gir mer energi!

Dele på Pinterest La kreativiteten blomstre med tavlemaling i taket!

La kreativiteten blomstre med tavlemaling i taket!

Dele på Pinterest Et hvitmalt rom kan gjøres spennende med enkle grep. Ved å male dekorasjoner på veggene eller la listene være i andre farger, går rommet fra å være kjedelig til å bli en ungdomsdrøm.

Et hvitmalt rom kan gjøres spennende med enkle grep. Ved å male dekorasjoner på veggene eller la listene være i andre farger, går rommet fra å være kjedelig til å bli en ungdomsdrøm.

Dele på Pinterest Her blir det mye inspirerende matlaging! En tavle malt med tavlemaling på kjøkkenet gjør at du kan planlegge ukens meny i god tid.

Her blir det mye inspirerende matlaging! En tavle malt med tavlemaling på kjøkkenet gjør at du kan planlegge ukens meny i god tid.

Dele på Pinterest Det er lov å skeie ut på kjøkkenet. Et blikkfang av et tak får opp energien på morgenen.

Det er lov å skeie ut på kjøkkenet. Et blikkfang av et tak får opp energien på morgenen.

Mer informasjon:

Beckers

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]