Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Lag unik dekor med metallskimmer!

Med enkle midler kan gamle ting bli som nye. Mal tallerkener i ulike fasonger med metallskimrende maling, og heng dem opp på veggen. Gå fra gammelmodig til moderne blikkfang!

 • Tallerkenene er malt med Beckers Decor Metall i fargene Ocean 17, Segel 36, Moln 16 og Hav 13, samt matt maling i fargene Snö 32 og Vågskum 37.

  Foto:

 • Gi møbler og detaljer nytt liv, og la dem skifte karakter i takt med lyset fra omgivelsene. Kurvstolene er malt med Decor Metall i fargen Hav 13, og lampeskjermen med Moln 16. Til tallmerkene har vi brukt både Decor Metall og matt lakk.

  Foto:

 • Bland former og farger, og la detaljene være prikken over i-en i interiøret. Den dreide lysestaken er malt med Decor Metall i fargen Hav 13, og lysestaken med smal fot er i fargen Moln 16. Til lysestaken med håndtak er brukt matt maling med fargen Snö 32.

  Foto:

 • Det er ikke gull alt som glitrer, det kjenner vi til. Men en enkel måte å bringe litt glitter og glamour til hjemmet, er å sette metallisk glans på vegger, møbler eller gjenstander.

  Foto:

 • Veggen er malt i striper med Decor Metall i fargen Kanel 7 og matt veggmaling i fargen Grädde 26. Det er også malt en sirkel med matt veggmaling i fargen Latte 27.

  Foto:

 • Ved hjelp av Decor Metall får den enkle krukken et elegant og eksklusivt uttrykk når den reflekterer dagslyset som kommer inn gjennom vinduet. Krukken er malt med Decor Metall i fargen Brons 11.

  Foto:

Annonse
Annonse

Med nye, avstemte farger og skiftende finish, kan vi bruke også de vanlige tingene vi har hjemme som designelementer. En samling gamle tallerkener med ulikt utseende, odde lysestaker, eller ulike småvaser kan få nytt liv og karakter ved bruk av maling. Miks og match med maling som gir ulike effekter: metallisk glans, matt eller helblank overflate.

– Ved å ta inn metaller og metalliske farger i interiøret, bringer vi inn en annen materialitet til rommet. Metallene kan enten være varme eller kalde, og gir en flott kontrast til de øvrige fargene i rommet, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Informasjonskontoret for farge og interiør. 

Trendy med skimmer

Detaljer med skimmer og glans er helt riktig, og gjør interiøret mer spennende.

Detaljer med skimmer og glans er helt riktig, og gjør interiøret mer spennende.

Metalliske overflater gjør noe annet og mer med lyset, for de reflekterer, trekker til seg, og flaten åpner seg på en annen måte. En vegg med metallpreg kan kaste glans over resten av interiøret. La gjerne hele rommet skinne om kapp med sola! Trenden med metallfarger i interiøret fortsetter. Det skal ikke lenger være bling-bling, men detaljer med skimmer og glans er helt riktig, og gjør interiøret mer spennende.

– Metall-look ser vi massevis av i tapeter, tekstiler og annet. Og alle malingprodusentene har gull- og sølvmalinger som ser svært ekte ut, slik at du kan male deg din egen krukke med gull, sier Bjørg Owren. 

Til alle flater

Mal ting i ulike farger og sett dem ved siden av hverandre, eller mal hele veggen med en metallisk maling.

Mal ting i ulike farger og sett dem ved siden av hverandre, eller mal hele veggen med en metallisk maling.

Metallisk maling kan påføres alle typer underlag. Både vegger, møbler og gjenstander kan gis et snev av glitter og glamour. Bruk en metallglitrende dekormaling til potteskjulere, krukker, bilderammer møbler og vegger. Malingen kan også brukes på metall. Gi nytt liv til bruktfunn, gamle møbler fra bestemors loft eller fra skolekorpsets loppemarked. Mal ting i ulike farger og sett dem ved siden av hverandre, eller mal hele veggen med en metallisk maling.

Beckers Decor Metall kan brekkes i 30 farger, pluss gull og sølv. På en enkel måte gis interiøret et spennende uttrykk. Malingen gjør at vegger, tak og møbler får en skimrende og eksklusiv overflate. Lyset reflekteres i malingen og gir forskjellig inntrykk avhengig av lysmengden i rommet.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Beckers

 

Nordsjö

Flügger

Brynsløkken

 

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]