Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Mal og dekorer med gull og sølv

Det er ikke gull alt som glimrer... Men en god kopi kan gi hjemmet ditt en trendy touch av glamour. En liten boks maling er alt som skal til.

cloud_download
fullscreen
  • Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse

Den metalliske trenden har vi lenge sett innen klær og tilbehør. Nå den blitt betydelig også innen tekstil og tapet. Men hvorfor stoppe der? Ved hjelp av litt lakk eller maling kan du virkelig sette prikken over i'en!

Gullmaling

Stadig flere malingsprodusenter kommer nemlig med malinger i gull, sølv og perlemor. Og de ser faktisk overraskende ekte ut.

Enten du kjøper en lakk på sprayboks eller et lite malingsspann med metalliske fargenyanser, kan du dekorere hjemmet ditt på en spennende og glamorøs måte.

Fra diskret til dramatisk

Hvor mye metallisk maling du ønsker å bruke blir selvfølgelig opp til deg, enten du går for det diskrete eller det dramatiske.

Noen lakkerte sølvpyntegjenstander, en lekker perlemorsbord på veggen eller en gardinstang av gull - små detaljer kan gi stor effekt. Kombinerer du med innslag av gull eller sølv i tekstiler eller på tapet, blir uttrykket enda sterkere.

Er du litt modigere kan du dekorere større gjenstander i metalliske farger. Hva med en hel kommode i sølv? Eller hva med en gullstol?

Bland matt og blank

For å fremheve det blanke eller metalliske i malingen, er et godt triks å kombinere den med en helt matt maling. Det finnes flere matte malinger på markedet, for eksempel Inova Xtramatt fra Nordsjö. Dette er en maling som gjør veggen matt fra alle vinkler, og som ikke danner noen lysreflekser. Kombinert med detaljer i gull, sølv eller perlemor, blir resultatet lekkert og effektfullt.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]