IFI logo
Se flere bilder
Glitrer i sølv og gull

Foto:

Glitrer i sølv og gull

Ved hjelp av noen enkle malestrøk kan du få overflater som glitrer i gull eller sølv.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Dele

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er noe å tenke på for deg som ønsker å skape fornyet julestemning i huset! Gull- og sølvdetaljer er i tiden, så du kan fint beholde de skinnende overflatene også på nyåret. På kort tid kan du få en vegg, en stol, et bord, billedrammer eller andre tregjenstander i huset ditt til å glitre i gull eller sølv.

Kontrastvegg

Hva med å male én av veggene i rommet i en annen farge? Ved å male ett felt av rommet i en annen farge vil hele rommet endre karakter og følelsen av størrelse bli helt endret. Den nye malingen kan skape en spennende effekt i rommet.

Malingprodusenten Beckers lanserte i vår serien Dimension, som er et nytt interiøralternativ til tradisjonell veggmaling eller tapet. Med konseptet kan du skape en rekke levende og effektfulle overflater. I tillegg til glitrende sølv og gull, kan du blant annet få overflatene til å veksle mellom ulike fargesjatteringer eller se ut som stein, sand eller marmor.

Slik maler du med pensel

Maling/verktøy: Decor Metall Gull eller Decor Metall Sølv fra og en fin malerpensel.

Fremgangsmåte: Grunn med Decor Lasurgrunn om underlaget er kraftig fuktabsorberende eller i dårlig stand. Mal deretter to lag med gull eller sølv, og jevn ut fargen med en malerpensel. Malingen vil skifte fargenyanse ut i fra penselens retning under påstrykning. Skal man male en større overflate, anbefales det å male denne i felt.

Slik maler du kryssrullet

Maling/verktøy: Decor Metall Gull eller Decor Metall Sølv og en maleulle.

Fremgangsmåte: Grunn med Decor Lasurgrunn om underlaget er kraftig fuktabsorberende eller i dårlig stand. Påfør malingen kryssvis med en finere malingsrull i to omganger. Malingen kommer til å skifte fargetone ut i fra rullens retning. Skal man male en større overflate, anbefales det å male denne i felt.

Disse fører produktet
  • Beckers tlf. 22 80 32 90
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.