IFI logo
Se flere bilder
Klikk på baderomspanel

Foto: ifi.no

Klikk på baderomspanel

En ny type baderomspanel ble kåret til Årets Nyhet på Bygg Reis Deg-messen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nyheten er utviklet over flere år og blir produsert hos Fibo-Trespo i Lyngdal. Baderomspanelet er et høytrykkslaminat med en tredimensjonal overflate, noe helt nytt innenfor høytrykkslaminat.

De nye baderomspaneler er veldig lik originale keramiske fliser og de er i tillegg godkjent i henhold til Våtromsnormen. De monteres raskt og enkelt uten bruk av membran.

Hva som også er nytt med baderomspanelene er at de har låsesystem slik vi til nå kjenner på gulvprodukter som laminat og parkett. Flisene, som er 20 x 30 cm, monteres enkelt med et klikksystem, noen som gir et sikkert og godt resultat.

Fibo-Trespo og eier Byggma ASA har søkt om patent og designbeskyttelse for sine nye produkter, inklusive selve produksjonsprosessen. Baderomspanelene skal være i handelen fra årsskiftet.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.