Kategorier

Meny

Konto

En stjerne på gulvet

Et slitesterkt gulv som legges med et klikk, er på vei ut i butikkene. Gulvet er like lett å legge som det er å fjerne, men kanskje best av alt er at det også er holdbart i mange år.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
En stjerne på gulvet

Foto: Produsenten

Ønsker du deg et nytt gulv, men vil ha noe som er lett å legge? De nye lettlagte vinylgulvene med klikk-system fra Tarkett har et naturtro utseende.

 

Nylanseringer

 «Starfloor Click» har en eksklusiv design og fås i åtte tremønstre og to stein/flismønstre.

– Det som er artig er at det er kraftig fargevariasjon på noen av designene, mens andre er jevnere. Når du legger det, ser det veldig naturtro og ekte ut, sier Tommi Landmark, salgssjef i Tarkett.

Steinmønstrene lanseres først den 1. august. Men de andre gulvene er på full fart ut i butikkene.

– Det vi lanserer nå er åtte tremønster i plankevariasjoner. Gulvene føles ekte når du glir hendene over flatene. De har en trestruktur i overflaten, forteller han.

 

Som å legge parkett

 De nye vinylgulvene legges med et klikk, og skiller seg fra vanlig vinylgulv som kommer på rull ved at det i stedet kommer i plankeformat.

– Det er mykt og behagelig å gå på. Plankemønsteret kommer i formatet 20 cm. x 122 cm. Steinmønstret har vi i størrelsen 30 cm. x 60,3 cm. i lengde, opplyser Landmark.

Tarkett har i dag mange gulv med klikk-system, men dette er første gang leverandøren har låsesystem til vinylbelegg.

– På parkett og laminat gulv har vi hatt klikklås-system over lang tid. Leggeteknisk blir det som å legge et laminatgulv eller parkett, bare at sistnevnte har lengre lengder, sier han.

 

Lang holdbarhet

Alt du trenger av verktøy for å få et nytt gulv av denne typen, er en Stanley-kniv, det er en kniv med utskiftbare knivblader. Kniven trengs til å kappe bordene med.

– Vi har laget lettfattelige monteringsanvisninger som følger med forpakningen, sier salgssjefen.

De nye gulvene er et rimeligere alternativ enn parkett, samt er både lette å legge og fjerne. Dessuten holder de i årevis, derfor har Tarkett kunnet krone klikkgulvet med 20-års garanti i boligsammenheng.

– Gulvet er motstandsdyktig, og lette å vedlikeholde. De kan legges i alle rom, med unntak av våtrom, avslutter han.

For mer informasjon:

www.tarkett.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]