IFI logo
Se flere bilder
Interiør med humor

Foto: Tapethuset, Storeys, Bjørg Owren/ifi.no

Interiør med humor

Er du av det lekne og humoristiske slaget, og gjerne vil ta det inn i interiøret ditt? Da foreslår vi at du tar en titt på tapet som er designet for barn, når du skal pusse opp.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi får tipset fra Gro Welle-Watne på Tapethuset, som viser oss prøver fra en ny barneromskolleksjon.  Selv om vi snakker om humor, er det seriøst ment.

Lekenhet og humor er ofte stikkord som brukes for å understreke at nå må man gjerne være litt «vill og gal» i jakten på personlig stil. Men det er ikke bestandig like lett å finne den lille detaljen som får fram det rette uttrykket. 

Se flere bilder
Man blir jo i godt humør av slike streker og farger, mener Gro Welle-Watne, og viser siste barneromskolleksjon fra Scion.

Foto:

Man blir jo i godt humør av slike streker og farger, mener Gro Welle-Watne, og viser siste barneromskolleksjon fra Scion.

Barnslig, men ikke nusselig

Det som, ifølge Welle-Watne, gjør barneromskolleksjoner aktuelle i denne sammenhengen, er at i design for barn er det gjerne mye humor og glade farger. Tapetene hun viser er fra Scion. Mønstrene kjenner vi godt fra motebildet for øvrig; sommerfugler, hvaler, flamingoer, striper og dotter, for å nevne noen. Men her kommer de med humoristisk snert.

- Klart de er barnslige, men ikke på en nusselig måte. Disse får oss jo til å trekke litt på smilebåndet, man blir rett og slett glad av å se på dem, ler Gro Welle-Watne.

Er du en person med sans for humor og liker å by på deg selv, så henger du disse like gjerne på kjøkkenet som på barnerommet. Hun peker på noen morsomme strekansikter.

- Eller hva med disse flamingoene, kjempemorsomme på et toalett!

Kolleksjonen er så fersk at hun har ikke noen prøvebok å vise fram enda, så det er enkelte prøver vi titter på, men om noen uker er bøkene klare og på vei ut i butikkene. 

Bredt utvalg

Det finnes flere tapetkolleksjoner i samme gate fra andre leverandører, så ta en titt i hylla for barnebøker neste gang du besøker tapethandelen. Det er mye glimt i øyet og humor i barnebøkene.

Klikk her for å høre Hannah Bowen, designer hos Scion, fortelle. 

Se flere bilder
Hvorfor ikke innta frokosten  i selskap med muntre rever? Kolleksjonen Tout Petit er fra Eijffinger og føres av Storeys.

Foto:

Hvorfor ikke innta frokosten i selskap med muntre rever? Kolleksjonen Tout Petit er fra Eijffinger og føres av Storeys.

Mer informasjon:

Tapethuset

Storeys

Inspirasjon Interiør

Fantasi Interiør

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.