IFI logo
Se flere bilder
Interiør med humor

Foto: Tapethuset, Storeys, Bjørg Owren/ifi.no

Interiør med humor

Er du av det lekne og humoristiske slaget, og gjerne vil ta det inn i interiøret ditt? Da foreslår vi at du tar en titt på tapet som er designet for barn, når du skal pusse opp.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi får tipset fra Gro Welle-Watne på Tapethuset, som viser oss prøver fra en ny barneromskolleksjon.  Selv om vi snakker om humor, er det seriøst ment.

Lekenhet og humor er ofte stikkord som brukes for å understreke at nå må man gjerne være litt «vill og gal» i jakten på personlig stil. Men det er ikke bestandig like lett å finne den lille detaljen som får fram det rette uttrykket. 

Se flere bilder
Man blir jo i godt humør av slike streker og farger, mener Gro Welle-Watne, og viser siste barneromskolleksjon fra Scion.

Foto:

Man blir jo i godt humør av slike streker og farger, mener Gro Welle-Watne, og viser siste barneromskolleksjon fra Scion.

Barnslig, men ikke nusselig

Det som, ifølge Welle-Watne, gjør barneromskolleksjoner aktuelle i denne sammenhengen, er at i design for barn er det gjerne mye humor og glade farger. Tapetene hun viser er fra Scion. Mønstrene kjenner vi godt fra motebildet for øvrig; sommerfugler, hvaler, flamingoer, striper og dotter, for å nevne noen. Men her kommer de med humoristisk snert.

- Klart de er barnslige, men ikke på en nusselig måte. Disse får oss jo til å trekke litt på smilebåndet, man blir rett og slett glad av å se på dem, ler Gro Welle-Watne.

Er du en person med sans for humor og liker å by på deg selv, så henger du disse like gjerne på kjøkkenet som på barnerommet. Hun peker på noen morsomme strekansikter.

- Eller hva med disse flamingoene, kjempemorsomme på et toalett!

Kolleksjonen er så fersk at hun har ikke noen prøvebok å vise fram enda, så det er enkelte prøver vi titter på, men om noen uker er bøkene klare og på vei ut i butikkene. 

Bredt utvalg

Det finnes flere tapetkolleksjoner i samme gate fra andre leverandører, så ta en titt i hylla for barnebøker neste gang du besøker tapethandelen. Det er mye glimt i øyet og humor i barnebøkene.

Klikk her for å høre Hannah Bowen, designer hos Scion, fortelle. 

Se flere bilder
Hvorfor ikke innta frokosten  i selskap med muntre rever? Kolleksjonen Tout Petit er fra Eijffinger og føres av Storeys.

Foto:

Hvorfor ikke innta frokosten i selskap med muntre rever? Kolleksjonen Tout Petit er fra Eijffinger og føres av Storeys.

Mer informasjon:

Tapethuset

Storeys

Inspirasjon Interiør

Fantasi Interiør

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.