Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
HappyHomes annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Innerom med utefølelse

  •  
  •   Publisert:
  Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Drømmer du om en hagestue og har et egnet rom som ligger brakk – ta det i bruk!
Lys hagestue
LYST OG ROLIG: Lyse farger og ingen gardiner sørger for maksimal lysutnyttelse, mens treverk i gulv og møbler er varme innslag.

Et rom av denne arten troner på toppen av manges ønskeliste. Har du en glassveranda som for tiden fungerer som bod, en avstengt hagestue eller en godt overbygget terrasse som brukes som oppbevaringsplass for hageutstyr, har du et godt utgangspunkt. 

Naturnært

Det beste ved disse inne-ute-stuene er nærheten til naturen utenfor. Om det er en hage, en gressplen eller tretopper og himmel du tar inn synet av gjennom vinduene, er selvsagt avhengig av rommets beliggenhet. Uansett, med nok vindusflater kan du få opplevelsen av å være inne og ute samtidig, hvorvidt du har to trappetrinn ned til hagen eller er oppe i etasjene i et gammelt hus. I hagestuen er det godt å være, uavhengig av vær og vind, og har du litt varme å by på forlenges jo også sesongen.

Man tager hva man haver

Du trenger ikke tømme lommeboken for å møblere rommet heller. Her handler det om å skape et hyggelig sted, et sted å sitte og la humla suse. Ta gjerne det du har eller kan få til en rimelig penge. En miks av brukt og nytt, møbler og planter – hva med å male de gamle hagemøblene

Hyggelig hagestue
LUN HYGGE: Terrassen ble glasset inn, og forandret til et solrikt rom. Kurvmøbler, fargerike tekstiler, frodige planter og gulvteppe av sisal – atmosfæren er god!

Tre varianter

Her viser vi tre ulike løsninger, både i stil og farger. En glassveranda i en gammel villa, med direkte utgang til hagen, og vinduer på tre sider. Rommet er hvitmalt og uten gardiner, så lyset reflekteres maksimalt. Nyslipt, lakkert gulv viser treets tegninger og gir rommet en varm fargetone. Det samme gjør arvestykkene av noen møbler.

Den frodige hagestuen kom til da den gamle terrassen ble glasset inn. Blomsterbed og gressplen finnes like utenfor vinduene, som lar seg åpne helt. Med kurvmøbler, fargerike tekstiler og levende planter har rommet blitt en oase. 

I stuen med flere, luftige meter mellom gulv og blågrønt tak, er det tekstilene som hovedsakelig tilfører rommet farge og tyngde. Keramiske gulvfliser og lave sittebenker gir en litt sydlandsk touch.

 

Sofistikert hagestue
SOFISTIKERT: Kraftige tekstilkvaliteter tilfører et lunt uttrykk, og fargene gir tyngde til rommet. Gulvflisene har en sydlandsk touch.
Les også Rop på sommeren

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons