Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Innerom med utefølelse

cloud_download
fullscreen
 • Innerom med utefølelse

  Foto: Frode Larsen/ifi.no, Espen Grønli/ifi.no, Mona Gundersen/ifi.no

 • Innerom med utefølelse

  Foto:

 • Innerom med utefølelse

  Foto:

 • Innerom med utefølelse

  Foto:

Drømmer du om en hagestue og har et egnet rom som ligger brakk – ta det i bruk!

Annonse
Lys hagestue

LYST OG ROLIG: Lyse farger og ingen gardiner sørger for maksimal lysutnyttelse, mens treverk i gulv og møbler er varme innslag.

Et rom av denne arten troner på toppen av manges ønskeliste. Har du en glassveranda som for tiden fungerer som bod, en avstengt hagestue eller en godt overbygget terrasse som brukes som oppbevaringsplass for hageutstyr, har du et godt utgangspunkt. 

Naturnært

Det beste ved disse inne-ute-stuene er nærheten til naturen utenfor. Om det er en hage, en gressplen eller tretopper og himmel du tar inn synet av gjennom vinduene, er selvsagt avhengig av rommets beliggenhet. Uansett, med nok vindusflater kan du få opplevelsen av å være inne og ute samtidig, hvorvidt du har to trappetrinn ned til hagen eller er oppe i etasjene i et gammelt hus. I hagestuen er det godt å være, uavhengig av vær og vind, og har du litt varme å by på forlenges jo også sesongen.

Man tager hva man haver

Du trenger ikke tømme lommeboken for å møblere rommet heller. Her handler det om å skape et hyggelig sted, et sted å sitte og la humla suse. Ta gjerne det du har eller kan få til en rimelig penge. En miks av brukt og nytt, møbler og planter – hva med å male de gamle hagemøblene

Tre varianter

Her viser vi tre ulike løsninger, både i stil og farger. En glassveranda i en gammel villa, med direkte utgang til hagen, og vinduer på tre sider. Rommet er hvitmalt og uten gardiner, så lyset reflekteres maksimalt. Nyslipt, lakkert gulv viser treets tegninger og gir rommet en varm fargetone. Det samme gjør arvestykkene av noen møbler.

Den frodige hagestuen kom til da den gamle terrassen ble glasset inn. Blomsterbed og gressplen finnes like utenfor vinduene, som lar seg åpne helt. Med kurvmøbler, fargerike tekstiler og levende planter har rommet blitt en oase. 

I stuen med flere, luftige meter mellom gulv og blågrønt tak, er det tekstilene som hovedsakelig tilfører rommet farge og tyngde. Keramiske gulvfliser og lave sittebenker gir en litt sydlandsk touch.

 

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]