Kategorier

Meny

Konto

Hjemmekos på kontoret

Nå skal vi ha det hjemmekoselig på jobben.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hjemmekos på kontoret

Foto: Interface

Siden 1973 har Interface vært en betydelig aktør innen design og produksjon av teppefliser. Nå har selskapet lansert en teppekolleksjon for kontorer og offentlige miljøer. De vil at vi skal ha en hjemmekoselig stemning på kontoret. Derfor har de hentet inspirasjon fra hjemmets interiør med mønstre og stoffer som vekker minner fra fortiden. En trend de mener blir stadig mer populær på europeiske arbeidsplasser.

Trives på jobb

– Fremtidens arbeidsområder vil være steder hvor folk ønsker å være, med miljøer som gjør at de ansatte trives og føler seg vel. Vi tror vår nye kolleksjon «World Woven» gjenspeiler dette, sier Helmich Jousma, teamleder for Concept Design i Interface. 

Dele på Pinterest Den britiske designeren David Oakey har designet den nye teppekolleksjonen fra Interface. De vil skape hjemmets følelser på folks arbeidsplasser.

Den britiske designeren David Oakey har designet den nye teppekolleksjonen fra Interface. De vil skape hjemmets følelser på folks arbeidsplasser.

Dele på Pinterest De nye teppeflisene er laget av 100 prosent resirkulert nylon.

De nye teppeflisene er laget av 100 prosent resirkulert nylon.

Inspirert

Han forteller at de har hentet inn den britiske designeren David Oakey fra David Oakey Design til å designe teppekolleksjonen.

Den britiske designeren sier at kolleksjonen er inspirert av både klassiske stoffer og teksturer som tweed og håndvevde tekstiler – men også av populære mønster som hundtannsmønster og skotskruter – minner fra hans egen barndom i Storbritannia.

I en pressemelding forteller selskapet at kolleksjonen er preget av det komplekse, håndlagde og ufullkomne, uttrykk som de mener stadig blir mer etterspurt av interiørarkitekter, også for offentlige miljøer. Teppeflisene er laget av 100 prosent resirkulert nylon, i fabrikker som i stor grad er drevet av fornybar energi. 

Dele på Pinterest Den nye teppekolleksjon fra Interface er inspirert av både klassiske stoffer og teksturer som tweed og håndvevde tekstiler.

Den nye teppekolleksjon fra Interface er inspirert av både klassiske stoffer og teksturer som tweed og håndvevde tekstiler.

Mer informasjon:

Interface

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]