Kategorier
Meny
Konto
Annonse

De fargerike kontorene

cloud_download
fullscreen
 • De fargerike kontorene

  Foto: Interface

 • De fargerike kontorene

  Foto:

 • De fargerike kontorene

  Foto:

 • De fargerike kontorene

  Foto:

Nå skal vi bruke farger på gulvet. – Det gjør at du jobber bedre, sier Laila Berg Nygaard.

Annonse
<p><b>GODT MED BLÅTT:</b> «Multichrome» er en teppeflis med løkke og ujevn struktur. Harmonerer med flisene «Monochrome». </p>

GODT MED BLÅTT: «Multichrome» er en teppeflis med løkke og ujevn struktur. Harmonerer med flisene «Monochrome».

Hun mener alle trenger farger. Hjemme og på jobb.

– Det er fordi farger gjør deg gladere og mer kreativ. Forskning viser også at farger på kontoret gjør deg mindre syk, forteller Laila Berg Nygaard hos Interface. 

Inn med naturen

Hun tror «biofilisk design» er et ord flere vil bli kjent med fremover.

– Det handler om å bruke former og farger som er sterkt influert av naturen og naturens elementer. Tar du med naturens farger og fasonger inn, vil det gjøre noe med deg. Du jobber simpelthen bedre, sier hun. 

På full fart

Teppefliseksperten forteller at trenden med fargerike gulv på kontoret kommer for fullt.

– Vi ser at bedrifter i langt større grad enn før velger farger. Trenden vokser, og den vil gi mange fordeler på norske arbeidsplasser, sier hun.  

<p><b>GRØNN GLEDE:</b> «Straightforward» er en teppeflis i mikrotuft. Her vist i fargen «Aspargus». – Denne flisen har den høyeste slitestyrken, sier Laila Berg Nygaard. </p>

GRØNN GLEDE: «Straightforward» er en teppeflis i mikrotuft. Her vist i fargen «Aspargus». – Denne flisen har den høyeste slitestyrken, sier Laila Berg Nygaard.

Skaper ulike soner
<p><b>I DET STILLE:</b> Teppeflisen «Polichrome» har kuttet struktur. Fargeutvalget er også stort. – Dette er luksuriøs teppeflis, sier Nygaard. </p>

I DET STILLE: Teppeflisen «Polichrome» har kuttet struktur. Fargeutvalget er også stort. – Dette er luksuriøs teppeflis, sier Nygaard.

Nygaard mener bruk av teppefliser er en smart måte å definere rommet på.

– Noen områder skal stimulere til økt kreativitet. Andre skal gi hvile og ro. Teppefliser med farger kan brukes til å lage ulike soner i rommet. Her på kontoret bytter vi for eksempel ut noen fliser etter årstidene. Det skaper dynamikk, sier hun.

Unike rom

Interface mener gulvet er et av de viktigste elementene i rommet. Derfor vil de at vi skal gi gulvet større plass.

– Vi ser ofte ned på gulvet i løpet av en arbeidsdag. Flere farger og ulike strukturer er viktig for folks trivsel. Ved å bruke teppefliser kan vi også enkelt skape unike mønstre og fargeopplevelser, sier hun.

Uten lim og søl

Interface har et limfritt leggesystem som de kaller «TacTiles». På den måten unngås lukten og rotet som følger med flytende lim.

Mer informasjon

Mer informasjon:

Interface

keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
HappyHomes annons
[Some text some message]