Kategorier

Meny

Konto

Bedre lyd til maten

Nå vil tekstilgulvprodusenten Interface forbedre lydmiljøet i norske restauranter.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Bedre lyd til maten

Foto: Interface

Tekstiler på gulv demper støy og gir bedre akustikk. Nå vil tekstilgulvprodusenten Interface inn i norske restauranter. De vil gi oss bedre lyd til maten.  

Dele på Pinterest PROBLEM: Laila Nygaard har nylig installert tepper i Bryggeveien 8 på Aker Brygge. Der ble et stort akustikkproblem løst med tekstilgulv fra Interface.

PROBLEM: Laila Nygaard har nylig installert tepper i Bryggeveien 8 på Aker Brygge. Der ble et stort akustikkproblem løst med tekstilgulv fra Interface.

Slitesterk

Laila Nygaard hos Interface Norge ser store muligheter for hotell- og restaurantbransjen i Norge.

– Mange prestisjetunge restauranter i verden bruker tepper fra oss. I tillegg til å dempe støy og akustikk, er tepper også svært slitesterke. På VilVite- senteret i Bergen har det ligget teppefliser fra Interface i mer enn ti år. Gulvene blir daglig utsatt for mye slitasje av barn, barnevogner og voksne. Det fungerer veldig bra, sier hun. 

Løste lydproblem i Oslo

Teppegulvgiganten har nylig installert tepper i en kantine på Aker Brygge i Oslo. Der ble akustikkproblemene borte ved hjelp av teppefliser.

– Kantinen går over to eksisterende bygg. Det er åpent ned til butikklokaler, så lyd, lys og akustikk var viktige elementer i prosjektet. En akustiker ble tidlig en del av prosjekteringsgruppen. Ved bruk av blant annet «Walk the Plank»-tepper fra Interface ble resultatet et lokale som er åpent, men samtidig intimt og lunt, og hvor akustikken fungerer bra, sier prosjektleder Lena Axelsson.

Dele på Pinterest TIL NORGE: Selv om tekstilgulv er vanlig i utlandet, er det så langt ikke utbredt i Norge. Det er noe Interface ønsker å gjøre noe med.

TIL NORGE: Selv om tekstilgulv er vanlig i utlandet, er det så langt ikke utbredt i Norge. Det er noe Interface ønsker å gjøre noe med.

Lett å legge

Teppefliser fra Interface legges med et limfritt system kalt «TacTiles». Hvis en flis må byttes, fjerner man bare den ene flisen og erstatter den med en ny. Interface Sone er en ekstra lydisolasjon som ytterligere forbedrer både lydmiljø og gangkomfort, og er derfor ideell for restauranter og hoteller.

Dele på Pinterest TEPPEGULV: Restaurant Snapphane i Malmö har valgt teppefliser fra Interface.

TEPPEGULV: Restaurant Snapphane i Malmö har valgt teppefliser fra Interface.

Mer informasjon:

Interface

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]