Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

Bedre lyd til maten

  •  
  •   Publisert:
TIL NORGE: Selv om tekstilgulv er vanlig i utlandet, er det så langt ikke utbredt i Norge. Det er noe Interface ønsker å g...   Interface
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Nå vil tekstilgulvprodusenten Interface forbedre lydmiljøet i norske restauranter.
<b>PROBLEM:</b> Laila Nygaard har nylig installert tepper i Bryggeveien 8 på Aker Brygge. Der ble et stort akustikkproblem løst med tekstilgulv fra Interface.
PROBLEM: Laila Nygaard har nylig installert tepper i Bryggeveien 8 på Aker Brygge. Der ble et stort akustikkproblem løst med tekstilgulv fra Interface.

Tekstiler på gulv demper støy og gir bedre akustikk. Nå vil tekstilgulvprodusenten Interface inn i norske restauranter. De vil gi oss bedre lyd til maten.  

Slitesterk

Laila Nygaard hos Interface Norge ser store muligheter for hotell- og restaurantbransjen i Norge.

– Mange prestisjetunge restauranter i verden bruker tepper fra oss. I tillegg til å dempe støy og akustikk, er tepper også svært slitesterke. På VilVite- senteret i Bergen har det ligget teppefliser fra Interface i mer enn ti år. Gulvene blir daglig utsatt for mye slitasje av barn, barnevogner og voksne. Det fungerer veldig bra, sier hun. 

Løste lydproblem i Oslo

Teppegulvgiganten har nylig installert tepper i en kantine på Aker Brygge i Oslo. Der ble akustikkproblemene borte ved hjelp av teppefliser.

– Kantinen går over to eksisterende bygg. Det er åpent ned til butikklokaler, så lyd, lys og akustikk var viktige elementer i prosjektet. En akustiker ble tidlig en del av prosjekteringsgruppen. Ved bruk av blant annet «Walk the Plank»-tepper fra Interface ble resultatet et lokale som er åpent, men samtidig intimt og lunt, og hvor akustikken fungerer bra, sier prosjektleder Lena Axelsson.

<b>TIL NORGE:</b> Selv om tekstilgulv er vanlig i utlandet, er det så langt ikke utbredt i Norge. Det er noe Interface ønsker å gjøre noe med.
TIL NORGE: Selv om tekstilgulv er vanlig i utlandet, er det så langt ikke utbredt i Norge. Det er noe Interface ønsker å gjøre noe med.

Lett å legge

Teppefliser fra Interface legges med et limfritt system kalt «TacTiles». Hvis en flis må byttes, fjerner man bare den ene flisen og erstatter den med en ny. Interface Sone er en ekstra lydisolasjon som ytterligere forbedrer både lydmiljø og gangkomfort, og er derfor ideell for restauranter og hoteller.

<b>TEPPEGULV:</b> Restaurant Snapphane i Malmö har valgt teppefliser fra Interface.
TEPPEGULV: Restaurant Snapphane i Malmö har valgt teppefliser fra Interface.

Mer informasjon

Interface

Les også Morgendagens kontordesign

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Gjor det selv

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: