Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

H2 - Kreativ klipp i Trondheim

I en bransje med tøff konkurranse, gjelder det å skille seg ut.

 • I 2000 åpnet H2 en salong i London. Da salongen, som lå i Portobello Road i Notting Hill, ble lagt ned, tok H2 med seg impulser og inspirasjon fra området tilbake til Norge, og åpnet H2 Portobello i Trondheim. Interiøret gjenspeiler den bohemske stilarten i Notting Hill, og salongen står som en herlig kontrast til alle hvitmalte, minimalistiske sjapper.

  Foto:

 • H2 frisørsalong i Trondheim.

  Foto:

 • I 2000 åpnet H2 en salong i London. Da salongen, som lå i Portobello Road i Notting Hill, ble lagt ned, tok H2 med seg impulser og inspirasjon fra området tilbake til Norge, og åpnet H2 Portobello i Trondheim. Interiøret gjenspeiler den bohemske stilarten

  Foto:

 • Med sortmalte vegger, gulv og tak, og detaljer i neonfarger, tiltrekker salongen i Munkegata seg en yngre kundeskare. Her kommer de som vil ha kreative innspill til hårklippen.

  Foto:

 • H2 Munkegata blir også kalt H2 BlackBox. Sorte vegger og sort gulv gir salongen et tøft og moderne preg.

  Foto:

 • I KtoM-salongen har kunstner He Marli og designer Arnt Wåberg stått for mye av utsmykkingen. Inspirert av en gammel norsk isoleringsmetode, er det blant annet murt inn hår i veggene.

  Foto:

Annonse
Annonse
H2 frisørsalong i Trondheim.

H2 frisørsalong i Trondheim.

For over 30 år siden åpnet mor og sønn den første frisørsalongen i H2-kjeden i Trondheim. Siden den gang har det kommet til 15 nye salonger, hvorav tre også tilbyr hudpleie. Kjeden har etablert seg som en ledende aktør innen hår- og hudpleiebransjen, og er i dag et av de mest profilerte frisørkonseptene i trehusbyen. Nøkkelen til suksess: kreativitet, kvalitet og konstant fornying.

Vegger, lister og dører malt i gull og sølv gir H2 Portobello et luksuriøst uttrykk.

Vegger, lister og dører malt i gull og sølv gir H2 Portobello et luksuriøst uttrykk.

H2-eier Henki Ofstad legger hjertet i interiøret. Hver og en av salongene er unik. Her har kreativiteten fått frie tøyler, og hver salong er individuelt tilpasset.

En totalopplevelse

Men ifølge Lars Erik Saltrø i Malermester Talseth & Husby AS er det ikke ønsket om vekst som har motivert eieren. Det er heller tanken om at det ikke skal føles som at du går inn på et sykehus når du skal klippe håret; det skal være en totalopplevelse.

Materialmiks, spennende fargekombinasjoner og kunstneriske innslag preger interiøret i salongene. Men ingen av dem er like. Mangfold er noe av det som kjennetegner H2. Dette gjenspeiles også i interiøret. Prosjektmagasinet har besøkt fire av salongene i Trondheim, som har fire totalt ulike uttrykk.

Rammeavtale

H2 Munkegata blir også kalt H2 BlackBox. Sorte vegger og sort gulv gir salongen et tøft og moderne preg.

H2 Munkegata blir også kalt H2 BlackBox. Sorte vegger og sort gulv gir salongen et tøft og moderne preg.

På veggene har både malermestre og kunstnere fått boltre seg. Alt som kan males, er malt. Vegger, gulv, tak, lister, dører, vinduer og ventilasjonsrør har fått gjennomgå. H2 har en rammeavtale med malermesterfirmaet Talseth & Husby, noe som forenkler vedlikeholdet betraktelig. De står for mesteparten av vedlikeholdsarbeidet i salongene. De maler så ofte de kan, så det holder med ett strøk. Da slipper salongene å stenge.

Oppdatert: 17.12.2019  

H2 Frisører

Sted: Trondheim

Interiørarkitekt: Henki Ofstad

Kunstnere og designere: He Marli og Arnt Wåberg

Entreprenør: Talseth & Husby AS

Veggmaling: Beckers, Nordsjö

Gulvmaling: TreStjerner, Nordsjö

Takmaling: Nordsjö

Dekormaling: Beckers, TreStjerner

Mer informasjon:

Beckers

Nordsjö

TreStjerner

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]