Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Gode tips til kjøkkenet

Proppløsere, monteringstape, silikon og mikrofiberkluter. Disse produkter og mange fler, hjelper deg holde kjøkkenet i tipp topp stand! Neste gang du er innom din lokale farge- og interiørbutikk, sjekk hyllene for flere gode tips for kjøkkenet!

cloud_download
fullscreen
 • I faghandelen finner du også en lang rekke produkter som er bra å ha for hånden på kjøkkenet.

  Foto:

 • Spesielle våtservietter fjerner fingermerker fra rustfritt stål.

  Foto:

 • Tette avløpsrør åpnes med moderne kjemikalier som ikke skader rørene.

  Foto:

 • Fugene er flisveggens svake punkt og blir fort skitne. Ved å impregnere dem, holder fugene seg pene lengre.

  Foto:

 • Til tetting mellom fliser og benken brukes rundt en nedfeldt vask brukes en myk fugemasse som tåler vannsprut.

  Foto:

 • En tørr mikrofiberklut fanger og holder på støv og skitt ved hjelp av statisk elektrisitet.

  Foto:

Annonse
Annonse

Din lokale farge- og interiørbutikk fører sikkert mange flere ting enn maling og pensler. I faghandelen finner du også en lang rekke produkter som er bra å ha for hånden på kjøkkenet. Disse produkter hjelper deg holde kjøkkenet i topp stand: for eksempel ved å fjerne propper i avløpet, holde rustfritt stål fritt for fingermerker, beskytte benkeplater og fliser. Med mer. 

Se vår guide for tips! 

Fjern fingermerkene

Kjapp og enkel rengjøring med våtservietter løser mange hverdagsproblemer. Det finnes våtservietter beregnet på rustfritt stål, lær og tekstiler som fjerner flekker skinnsofaen fra kjøkkenstolputene og fettete fingermerker på hvitevarer og detaljer av rustfritt stål, krom og aluminium.

Løs opp proppen

Matfett og annet som spyles ned i vasken på kjøkkenet kan tette rørene. En moderne røråpner inneholder kraftige kjemikalier som er tyngre enn vann, noe som gjør at virkestoffene synker
og leter seg fram til proppen, hvor de løser opp i alle typer rør.

Hold fugene rene

Fugene er det svake punktet i en flissatt vegg. Fugemassen er porøs og gjennomtrengelig, mens flisene er glatte og tette. Ved å sette inn fugene med en impregneringsvæske setter ikke stenk fra oppvaskkummen, sprut fra stekepanner og søl fra kjøkkenbenken seg fast.

Hold benken tett

Til tetting mellom fliser mot gulv og i hjørner på baderom og kjøkkener og rundt en nedfeldt vask brukes en myk fugemasse av typen silikon eller SMP (Silyl Modifisert Polymer). Disse produktene
er antimuggbehandlet, og tåler direkte vannsprut.

Rengjør effektivt

En tørr mikrofiberklut fanger og holder på støv og skitt ved hjelp av statisk elektrisitet. Ved våt rengjøring holder duken svært effektiv på vannet og etterlater en nesten tørr flate. De mikroskopiske fibrene er så tynne og skarpe at de ”skjærer” vekk fett og smuss fra underlaget, uten å ripe overflaten.

Fjern de skadelige bakteriene

Et bakteriefritt kjøkken er noe vi alle etterstreber. Ved innimellom å vaske alle flater med desinfiseringsvæske, fjernes alle typer bakterier, virus, sopp fra overflaten. Blårens er en flyktig,
fettløsende alkohol og et tørrende middel for avfukting av tre, jern og betong før maling og
overflatebehandling.

Heng opp uten hull

Vil du ha mulighet til å flytte det du har montert, uten å etterlate spor, er Loctite Power Repair Putty festemidlet du skal bruke. Det er et knabart epoksy-lim som limer, fyller og tetter de fleste materialer som metall, tre, keramikk, glass,stein, betong og mange plaster.

Oppdatert: 16.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]