Kategorier

Meny

Konto

Doldisene som hjelper deg

En målestokk som måler fliser med fug, våtservietter som raskt og skånsomt fjerner malingsøl og adaptere som lar deg legge silikonfug også bak et hjørne. Farge- og byggevarehandelen har mange ukjente verktøy som gjør oppussingen lettere.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Doldisene som hjelper deg

Foto: Kristian Owren/ifi.no og produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Verktøykassens doldiser vil gjøre livet lettere for deg. Byggevarebutikken og fargehandelen bugner av produktstativer, og for all slags oppussings- og vedlikeholdsarbeider finnes et mylder av produkter å gå seg vill blant. Men det kan lønne seg å ta en ordentlig kikk: i hyllene finnes mange godbiter du ikke bør gå glipp av...

Glatt som proffen

Med en fugeglatter kan amatøren få like pene og glatte fuger som proffen. Brukes i kombinasjon med Zalo-vann for perfekt finish. Denne har flere ulike profiler for forskjellige størrelser og utførelse på fugen. (casco.no)

Dele på Pinterest Glatt som proffen

Genial flismåler

Lurer du på hvor mange hele fliser du må montere for å komme fra gulv til tak? Eller vil du sjekke at du får plass til like mange fliser rundt hele rommet? Denne geniale flistommestokken har markeringer avsatt på begge sider, i fem ulike farger. Merkene viser skift for skift hvor høyt eller langt du kommer med en 15 cm flis pluss fug, en 20 cm flis pluss fug osv. med de vanligste flisstørrelsene. (fagprofil.no)

Dele på Pinterest Genial flismåler

Vanskelige fuger

Når du skal påføre silikon eller akrylfugemasse et utilgjengelig sted, kan en fleksibel fugedyse være en hjelp i nøden. Med adapteren forlenges dysen, eller stilles i valgfri vinkel slik at du kommer til under, bak hjørner og kanter etc.! Passer til alle standard patroner. (fagprofil.no)

Dele på Pinterest Vanskelige fuger

Bore rett og støvfritt

Det ikke alltid lett å holde drillen i vater når du skal bore et hull. Da kan denne borehjelpen være god å ha i verktøykassen. Siden den har hull i flere størrelser, passer den mange bordimensjoner. Samtidig samles spon og støv opp i beholderen som enkelt tømmes etter bruk.

1. Velg hvilken dimensjon du skal bore.

2. Plasser boret i hullet.

3. Skyv borehjelpen helt inntil veggen.

4. Når du borer, vil det meste av støvet samle seg i huset.

(veb.no)

Dele på Pinterest Bore rett og støvfritt

Støvoppsamler for hullboring

DustBubble er en engangs støvoppsamler for hullboring og er meget enkel i bruk. Bor når og hvor du vil, raskt og effektivt og uten søl og støv. Støvoppsamleren festes med medfølgende tape til veggen, boret tres igjennom plasten og samler opp borestøvet. DustBubble finnes med flere utgaver av klebemidler til forskjellige underlag, samt industrielle og sterkere varianter. (fagprofil.no)

Dele på Pinterest Støvoppsamler for hullboring

Skånsomt for hendene

SMART våtservietter fra Fibotex er skånsomme og effektive ved rengjøring av malingflekkete hender. De fjerner også maling, olje, fett, tjære og annet smuss fra flere ikke-porøse overflater som verktøy, vinduer, gulv, tre o.l.  De leveres i praktiske beholdere, hvor man trekker ut en og en serviett. Serviettene inneholder Aloe Vera som tilfører huden fuktighet. (fibotex.no)

Dele på Pinterest Skånsomt for hendene

Stopp fukten effektivt

Henkels fuktsluker er et effektivt middel mot kondens, fukt og vond lukt. Resultatet av fuktslukeren merkes innen få timer. Fuktslukeren passer i alle typer rom der det er fuktig, som for eksempel våtrom, garasjer, hytter, campingvogner og båter. En lettvint refilltablett puttes i boksen etter hvert. Fuktslukeren virker med én gang og varer i 2-3 måneder, litt avhengig av fuktighetsgrad og temperatur. (henkel.no )

Dele på Pinterest Stopp fukten effektivt

Polér møblene blanke

I forbindelse med voksing, restaurering og vedlikehold av møbler og interiør er poleringsbørster nyttige verktøy. Bronsebørster brukes for skånsom maling- og lakkfjerning, mens børster med syntetiske fibre eller naturfibre og tagl brukes for vokspolering og rensing.  Med børster kommer man til i skarpe hjørner, og ned i sprekker og furer, samtidig som man unngår problemer med kluter som loer. (www.alanor.no)

Dele på Pinterest Polér møblene blanke

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]