Kategorier

Meny

Konto

Fuger med farger

Det finnes et produkt som kan gi deg en helt spesiell fargeopplevelse. Hvis du tør.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fuger med farger

Foto: Uzin Utz Group Norge AS og Golvabia

Farget fugemasse er et produkt som kommer ferdig farget. Det er bare å tilsette vann, så er det klart til bruk. Fargene finnes på et eget fargekart. Her er det bare å slå deg løs og skape magi på badet, kjøkkenet, i gangen eller i inngangspartiet. Der det brukes keramiske fliser, kan du fuge med farger.

For den tøffe

– Hehe, jeg ville nok vært litt forsiktig med å slå seg helt løs. Jeg tror bruksområdet til dette produktet her er ganske begrenset. Du må i hvert fall tenke deg nøye om før du bruker farget fugemasse. Det kan virke gøy med en gang, men jeg tror de fleste går fort lei, sier Bredo Christensen hos Uzin Utz Group Norge AS.

 

Dele på Pinterest Fugemassen fra Codex er merket med ulike navn knyttet til hver farge.  Den fås kjøpt hos utvalgte interiørbutikker. – Tenk deg nøye om før du velger farge på fugene, råder Bredo Christensen hos Uzin Utz Group Norge AS.

Fugemassen fra Codex er merket med ulike navn knyttet til hver farge. Den fås kjøpt hos utvalgte interiørbutikker. – Tenk deg nøye om før du velger farge på fugene, råder Bredo Christensen hos Uzin Utz Group Norge AS.

På gymmen

Han har mer tro på offentlige rom.

– Dette produktet egner seg nok best til rom i offentligheten. Som hoteller, treningssentre og restauranter. Til rom der det er et poeng å lage en effekt sammen med flisene. Men for all del. Det er trendy å være litt gal, så jeg tror nok noen vil ta sjansen hjemme også, sier han.

Skrape forsiktig

Skulle du gå lei av å ha røde fargede på badet, er det ifølge Christensen ikke noe stort problem å fjerne massen.

– Som grunnregel vil jeg si at det tryggeste er å la en håndverker skrape ut fugemassen, men en «handy» person vil klare det uten å skrape hull i membranen. Du trenger ei fugeskrape. Men vær forsiktig. Det er lett å ta for hardt i og forårsake hull i underlaget. Det er kostbart å skifte membran, sier han.

Dele på Pinterest Farget fugemasse fra Codex.

Farget fugemasse fra Codex.

Mer informasjon:

Uzin

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]