Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Fra heldekk til avpasset

Sliter du med å finne et avpasset teppe til stuen? Kikk også blant de flotte kvalitetene som lages som banevare. Heldekkende tepper kan kappes i akkurat dine mål og i ønsket fasong!

 • Runde tepper kan lages i alle størrelser. Man kan enkelt felle inn et dekorativt element i sentrum.

  Foto:

 • Begge teppene rulles ut på et underlag som gjør at teppene ligger stødig og at skjøtene blir tilnærmet usynlige.

  Foto:

 • To mindre tepper blir til et stort.

  Foto:

 • Man kan også dele teppet i fire deler.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Teppe i metervare er meget godt egnet for å lage avpassede tepper fra. Produsentene av heldekkende tepper lager tepper på ruller med 4 eller 5 meters bredde. Metervare lages i dag i ull, sisal og syntetiske fibre. Disse kan skjæres til og kantes til avpassede tepper i akkurat den størrelse, farge og fasong kunden vil ha. På denne måten kan kunden nå få sitt helt egne og unike salongteppe, løper eller matte.

Én stor eller flere små?

Mange synes at det er slitsomt å flytte på store tepper. Et stort teppe kan lages som to med skjøt på midten. Begge teppene rulles ut på et underlag som gjør at teppene ligger stødig og at skjøten blir tilnærmet usynlig.

Man kan også dele teppet i fire deler.

Farge- og interiørbutikken slipper også å holde et stort lager med tepper i mange størrelser og utfø­relser. Noen forretninger har egen kantemaskin i lokalet, og hvis leveran­døren ikke tilbyr kanting, er det også mulig for så vel kunden som butikken å levere inn det til kanting hos et teppeverksted.

 

Smarte japanere

I stedet for heldekk bruker de matter i standardstørrelse, som skal passe i forskjellige rom.

Mattene er dels med kant og dels uten. Dette blir en billig og praktisk løsning. Hvorfor ikke tilpasse dette til norske forhold? Mattene lages alltid slik at lengden er 2 x bredden, dels med kant og dels uten. Mattene legges alltid slik at ikke fire hjørner går mot hverandre. Systemet brukes både i hjem og i butikk.

 

 

Oppdatert: 15.05.2015  

Mer informasjon:

www.teppeabo.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]