IFI logo
Se flere bilder
Fjern det fort

Foto:

Fjern det fort

Malingssøl eller gammel maling som skal fjernes er en velkjent utfordring. Heldigvis finnes det mange praktiske produkter som hjelper deg med jobben.

 Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det finnes forskjellige produkter på markedet for hvordan man skal fjerne maling, og de ulike produktene har noe ulik fremgangsmåte. Følg derfor de anvisninger produsentene gir. Et generelt råd er å sørge for god utlufting, for de en del malingsfjernere river skikkelig i nesen. Det beste er kanskje å gjøre jobben utendørs eller i garasjen.

En praktisk nyhet er Nitromors Paint & Varnish fra Henkel. Med denne fjerneren får man fjernet maling og lakk på en lett og effektiv måte. Fjerneren er dryppfri og kan vaskes bort med vann. Produktet inneholder ikke diklormetan og er dermed mer miljøvennlig. Man kan velge mellom tre størrelser i en brukervennlig innpakning.

www.henkel.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.