Kategorier

Meny

Konto

Fargelegging – en trend i storformat

Å fargelegge mønstrede ark, er blitt en populær måte for både barn og voksne og koble av på. Nå kan du ta fargeleggingen videre – fra små ark til hele vegger.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fargelegging – en trend i storformat

Foto: Astex, Borge

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grip fargeblyantene – fargeleggingstrenden vokser videre!  Å fargelegge i bøker, på postkort og løse ark har fått mange tilhengere i vår. Fargeleggingen er en måte for voksne, barn og ungdommer å finne igjen roen, og slappe av fra en hektisk hverdag.

Flere forlag har gitt ut bøker, og tapetprodusentene er med på laget. Eijffinger har tatt frem en egen fargeleggingsbok med deres egne tapetdesign i sort kontur på hvite ark. Denne er også på vei ut i norske bokhandler. 

Fargelegg på veggen

Neste skritt er å sette opp fargeleggingsarkene i storformat på veggen. Flere tapetprodusenter har design som egner seg for fargelegging.

Hvis du er litt kreativ, kan du løfte opplevelsen av hele tapetet, sier Erik Torp, som gjennom selskapet Astex distribuerer Eijffingers tapeter og fargeleggingsbok i Norge.

Spesielt løfter han frem tapetboken Script, som inneholder design som kan fargelegges.  Et design som finnes i flere versjoner er et tegnet bymotiv, komplett med detaljert tegnete bygninger i firkantete kvartaler, parker med dammer, trær og flamingoer i, mellom et rutenett av gater.

– Her kan du sette farge på et enkelt tre, legge lys i et vindu og lage et artig motiv, sier han.

Dele på Pinterest Sett lys i et vindu, gjør et tre grønt og mal en fasade.

Sett lys i et vindu, gjør et tre grønt og mal en fasade.

For barn og voksne

Fargeleggingen er populær både hos voksne og barn, og Mr Perswall, som lager fototapeter, har en morsom kolleksjon beregnet for barn som heter Hide & Seek. Her finner du mange forskjellige motiver som er beregnet for fargelegging.

– Her kan barna slå seg løs, og få hjelp av mor og far hvis de vil, sier Birgit Torkildsby, som er produktansvarlig i John O. Borge som distribuerer fototapetene i Norge.

– Å fargelegge hele vegger er en strålende idé for den som vil gjøre rommet personlig og ha det gøy underveis.  Alle Mr Perswalls tapeter kan fargelegges med vanlige tusjpenner og fargeblyanter, men spesielt motivene fra kolleksjonene Interaction og Hide & Seek egner seg, sier hun.

Dele på Pinterest Fargelegging er ikke kun for barnas rom.

Fargelegging er ikke kun for barnas rom.

Mer informasjon:

Astex

Borge

 

Storeys

Tapethuset

Faantasi Interiør

Inspirasjon Interiør AS

INTAG

Green Apple

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]