Kategorier

Meny

Konto

Få en hvit julaften

Mange må kanskje klare seg uten snø på julekvelden i år, men desto viktigere er det å forsikre seg om at det lille hvite du har, faktisk er hvitt. Både du og huset skal skinne litt ekstra på julaften, og da er det viktig at den hvite skjorta og den hvite duken ikke er misfarget.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Få en hvit julaften

Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Krefting, Alanor

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I morgen er det dagen før dagen, og det er på tide å børste støv av den hvite duken og dress- og bunadsskjorta. Har duken eller skjorta gulnet eller fått noen uheldige flekker? Da gjelder det å hive seg rundt og få det inn i vaskemaskinen så fort som mulig. Ofte er ikke vanlig vaskemiddel nok, og da kan man enkelt ty til vaskemidler som bleker tekstilen.

- Hvitt tøy som har gulnet etter at det har ligget en stund, flekker som ikke går bort i vask og gule armhuler er alle gode grunner til å bleke, sier Inger Løvaas hos Krefting.

Enkelt og effektivt

Et spesialmiddel kan gjøre susen og gi hvitheten tilbake. Både Herdins Wash it back! fra Krefting og Dylon Renovator white fra Alanor kan være hjelpsomme når du skal få skjorta til å skinne hvitt på julaften. De bleker plaggene og fjerner flekker, slik at skjorta blir blendende hvit igjen.

- Wash it back! white både bleker og vasker på en gang. Det gir hvite klær, duker, gardiner og sengetøy den hvite fargen tilbake. Enkelt og effektivt, sier Løvaas.

Dele på Pinterest Herdins Wash it back! white fra Krefting vasker og bleker tekstil - både skjorter, sengetøy og juleduker.

Herdins Wash it back! white fra Krefting vasker og bleker tekstil - både skjorter, sengetøy og juleduker.

Om du skal pynte bordet med sølvtøy og hvit duk, kommer dermed også vaskemidlene godt med. Hvem ønsker vel en gulnet og flekkete duk på middagsbordet på julaften? Det er ikke særlig innbydende, så bruk de siste par dagene før jul til å forberede både deg og huset til julekvelden, slik at du kan imponere til og med den mest kravstore gjesten.

Kanskje blir det hvit jul i år allikevel!

Dele på Pinterest Dylon Renovator White fra Alanor er et annet alternativ som gjør juleskjorta hvit igjen.

Dylon Renovator White fra Alanor er et annet alternativ som gjør juleskjorta hvit igjen.

Mer informasjon:

Krefting

Alanor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]