Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Få en hvit julaften

  •  
  •  
  Bilder av: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no, Krefting, Alanor
Mange må kanskje klare seg uten snø på julekvelden i år, men desto viktigere er det å forsikre seg om at det lille hvite du har, faktisk er hvitt. Både du og huset skal skinne litt ekstra på julaften, og da er det viktig at den hvite skjorta og den hvite duken ikke er misfarget.

I morgen er det dagen før dagen, og det er på tide å børste støv av den hvite duken og dress- og bunadsskjorta. Har duken eller skjorta gulnet eller fått noen uheldige flekker? Da gjelder det å hive seg rundt og få det inn i vaskemaskinen så fort som mulig. Ofte er ikke vanlig vaskemiddel nok, og da kan man enkelt ty til vaskemidler som bleker tekstilen.

- Hvitt tøy som har gulnet etter at det har ligget en stund, flekker som ikke går bort i vask og gule armhuler er alle gode grunner til å bleke, sier Inger Løvaas hos Krefting.

Enkelt og effektivt

Herdins Wash it back! white fra Krefting vasker og bleker tekstil - både skjorter, sengetøy og juleduker.
Herdins Wash it back! white fra Krefting vasker og bleker tekstil - både skjorter, sengetøy og juleduker.

Et spesialmiddel kan gjøre susen og gi hvitheten tilbake. Både Herdins Wash it back! fra Krefting og Dylon Renovator white fra Alanor kan være hjelpsomme når du skal få skjorta til å skinne hvitt på julaften. De bleker plaggene og fjerner flekker, slik at skjorta blir blendende hvit igjen.

- Wash it back! white både bleker og vasker på en gang. Det gir hvite klær, duker, gardiner og sengetøy den hvite fargen tilbake. Enkelt og effektivt, sier Løvaas.

Dylon Renovator White fra Alanor er et annet alternativ som gjør juleskjorta hvit igjen.
Dylon Renovator White fra Alanor er et annet alternativ som gjør juleskjorta hvit igjen.

Om du skal pynte bordet med sølvtøy og hvit duk, kommer dermed også vaskemidlene godt med. Hvem ønsker vel en gulnet og flekkete duk på middagsbordet på julaften? Det er ikke særlig innbydende, så bruk de siste par dagene før jul til å forberede både deg og huset til julekvelden, slik at du kan imponere til og med den mest kravstore gjesten.

Kanskje blir det hvit jul i år allikevel!

Mer informasjon

Krefting

Alanor

Les også Kjapp rengjøring før gjestene kommer

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Innendørs

Nyeste artikler

TilTak annons