Kategorier

Meny

Konto

Pure & Original satser på bærekraftig fargevalg

Nederlandske Pure & Original og Koi fargestudio vil gi deg farger som varer. − Vi vil bidra til estetisk bærekraft, sier fargeekspert Dagny Thurmann-Moe.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Pure & Original satser på bærekraftig fargevalg

Foto: Koi fargestudio

Den nederlandske malingsprodusenten Pure & Original er kjent for miljøvennlig maling med naturlige, mineralske fargepigmenter. Nå har de sammen med norske Koi fargestudio utviklet en fargekolleksjon som vil bli lansert gjennom fire mindre kapselkolleksjoner.

Uvanlig samarbeid

Ifølge kreativ leder hos Pure & Original, Iris Floor, har de nye kapselkolleksjonene som mål å komplettere og fungere sammen med Pure & Originals øvrige fargearkiv. Hun forteller at et slik samarbeid er uvanlig og spennende for den familieeide bedriften.

Dele på Pinterest fargevalg

Foto: Koi fargestudio

PALE TERRACOTTA: Fargen er en blek og sofistikert nyanse av terracotta. Den er støvete, behagelig og en enkel farge å lykkes med. Komplimenterer de fleste fargene i fargesirkelen.

Farger som varer

Også kreativ leder i Koi fargestudio, Dagny Thurmann-Moe synes samarbeidet er spennende. Hun forteller at de har jobbet med å utvikle nyanser som vil holde seg aktuelle over tid, samtidig som de kan brukes igjen og igjen i et stort antall forskjellige kombinasjoner.
− Det er flere historiske referanser i de nye fargene, og vi har hatt som mål å bidra til estetisk bærekraft. Varige farger gir varige hjem, sier hun.

Dele på Pinterest Fargevalg

Foto: Koi fargestudio

ULURU HAZE: En dyp nyanse av klassisk terracotta som vil skape en lun og inviterende atmosfære. Elegant og livgivende på samme tid.

Vågal optimist

Den første kapselkolleksjonen for Pure & Original har fått navnet «New Dawn» og markerer begynnelsen på en ny fargeepoke som vil bli kjennetegnet av optimisme, personlige valg, målrettet fargebruk og eksperimentering.
− Kolleksjonen består av basefarger som er enkle å jobbe med, samt rike, dypere nyanser og én vågal og litt mer ekstrem nyanse for de få som tør, sier Dagny Thurmann-Moe.

Den første kolleksjonen består av seks ulike farger.

Dele på Pinterest fargevalg

Foto: Koi fargestudio

WETLANDS: En gammel og underlig farge som kan gi utrolig interessante fargekombinasjoner. Utfordre fargepaletten ved å kombinere den med duse, rolige nyanser – den vil fungere med hvilken farge det skulle være. 


Dele på Pinterest fargevalg

Foto: Koi fargestudio

CASPIA LAVENDER: Lavendeltonen som er en utmerket basefarge. Den fungerer med så og si enhver farge, og gir en elegant og sofistikert atmosfære.


Dele på Pinterest fargevalg

Foto: Koi fargestudio

DAYBREAK: Dette er en kremet, blek gulnyanse som gir rommet en solgul følelse uten å føles overveldende. Den er varm og koselig, samtidig som den er elegant og raffinert.


Dele på Pinterest fargevalg

Foto: Koi fargestudio

DRAGON FRUIT: Fargen du ikke visste at du trengte. Det er en intens, spektakulær og dyp rosa, som overraskende nok ikke trenger å føles intens, bare fantastisk.

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]