IFI logo
Se flere bilder
Badegleder...

Foto: Forbo/ifi.no

Badegleder...

Vi vil ha det på badet, men vi vet ikke alltid helt hva vi vil ha. Et slitt bad er i hvert fall lite fristende. Hva med et nytt, lekkert bad med vinyl?

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke alle har oppdaget vinylens kvaliteter og tenker automatisk flis,våtromstapet eller våtromsmaling når det gjelder fornyelse på badet. Våtromsvinyl er et sikkert og solid alternativ til fliser og maling. Denne vinyltypen er spesielt framstilt for å tilfredsstille kravene i bad - og vaskerom. Mange mener også at vinyl er det sikreste alternativet for å unngå fuktproblemer og vannskader.

Vinyl er også praktisk og lett å holde rent med sin glatte overflate og få skjøter. Og selv uten gulvvarme kjennes gulvet mykt og behagelig under føttene.

Et trygt alternativ

Vinyl legges horisontalt og alle fuger sveises, slik at man får færrest mulig skjøter. Dermed kan man unngå fuger på steder som utsettes for vannsprut.

Med våtromsvinyl er overflaten og membranen den samme, og siden man ser den dekorative membranen av vinyl, kan man også være sikker på at den er hel og tett.

Det er lurt å bruke fagpersoner ved legging i våtrom for å være sikker på at jobben blir riktig gjort.

Raske og smarte muligheter

Ved å legge våtromsvinyl kan man spare både tid og penger i forhold til en del andre oppussingsalternativer. Og det er fint å slippe å være uten bad så lenge. I dag finnes det en rekke muligheter innen våtromsvinyl, så du kan skape akkurat ditt drømmebad.

Gulvleverandøren Forbo er en av dem som har kommet med en ny våtromskolleksjon med mange moderne, tropiske og minimalistiske mønstre.  

Det er bare å velge og vrake.

www.forbo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.