Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Badegleder...

Vi vil ha det på badet, men vi vet ikke alltid helt hva vi vil ha. Et slitt bad er i hvert fall lite fristende. Hva med et nytt, lekkert bad med vinyl?

 • Våtromsvinyl er praktisk og enkelt å vedlikeholde. Få skjøter og glatte overflater letter rengjøring og vedlikehold.

  Foto:

 • New York våtromsvinyl på badeveggene kombinert med gulvet Pacific er en av mange nye og tøffe våtromskolleksjoner fra Forbo.

  Foto:

 • Selv om man velger bort gulvvarme, får man et gulv som kjennes mykt og godt under føttene med vinyl. Litt tropisk atmosfære gjør det kanskje enda varmere...

  Foto:

 • Stripete vinyl er et nytt og moderne våtromsalternativ.

  Foto:

 • Litt nostalgisk stemning skapes med lys vinyl.

  Foto:

 • Med våtromsvinyl på badet sparer man ofte både tid og penger. Og pent blir det med Harmony-kolleksjonen fra Forbo.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Ikke alle har oppdaget vinylens kvaliteter og tenker automatisk flis,våtromstapet eller våtromsmaling når det gjelder fornyelse på badet. Våtromsvinyl er et sikkert og solid alternativ til fliser og maling. Denne vinyltypen er spesielt framstilt for å tilfredsstille kravene i bad - og vaskerom. Mange mener også at vinyl er det sikreste alternativet for å unngå fuktproblemer og vannskader.

Vinyl er også praktisk og lett å holde rent med sin glatte overflate og få skjøter. Og selv uten gulvvarme kjennes gulvet mykt og behagelig under føttene.

Et trygt alternativ

Vinyl legges horisontalt og alle fuger sveises, slik at man får færrest mulig skjøter. Dermed kan man unngå fuger på steder som utsettes for vannsprut.

Med våtromsvinyl er overflaten og membranen den samme, og siden man ser den dekorative membranen av vinyl, kan man også være sikker på at den er hel og tett.

Det er lurt å bruke fagpersoner ved legging i våtrom for å være sikker på at jobben blir riktig gjort.

Raske og smarte muligheter

Ved å legge våtromsvinyl kan man spare både tid og penger i forhold til en del andre oppussingsalternativer. Og det er fint å slippe å være uten bad så lenge. I dag finnes det en rekke muligheter innen våtromsvinyl, så du kan skape akkurat ditt drømmebad.

Gulvleverandøren Forbo er en av dem som har kommet med en ny våtromskolleksjon med mange moderne, tropiske og minimalistiske mønstre.  

Det er bare å velge og vrake.

Oppdatert: 08.08.2013  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]