Kategorier

Meny

Konto

Alle vil ha strikketapet!

Denne uken sendes vinterens store snakkis, strikketapetet til Fargerike, ut i butikkene. Men skal du sikre deg en strikket vegg, må du være rask. Tapetet kommer i begrenset opplag, og etterspørselen er enorm!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Alle vil ha strikketapet!

Foto: Birgit Fauske/Fargerike

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Interessen er helt vill! I tillegg til enorm interesse her i Norge, har vi fått mange henvendelser fra både England, USA, Nederland og Sverige, sier Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder hos Fargerike.

Strikketrend

Den strikkede trenden har vært en viktig del av trendbildet en stund, men har først nå nådd veggene.

- Det har vært mye strikk på puter, pledd og store puffer det siste året. Så da vårt designteam skulle lage noe nytt og spennende innen samme populære stilsjanger som drivved og betong var strikk et naturlig valg, forteller Thurmann-Hoelseth.

Gråfargene på tapetet er hentet fra Fargerikes fargekart Nyanser av grått. Det er derfor enkelt å finne veggfarger som matcher designet.

Fort utsolgt

Om man skal sikre seg noen ruller av det populære tapetet må en handle raskt.

- Ut ifra interessen regner vi med at tapetet kommer til å bli fort utsolgt. Designet er limited edition, og noen steder regner vi med at butikkene kan bli utsolgt i løpet av bare noen timer, sier Thurmann-Hoelseth.

Konsept og idé er fra Fargerike, og produktet er kun tilgjengelig via Fargerikes butikker. Storeys er produsent av tapetet.

Dele på Pinterest Fort utsolgt

Mer informasjon

www.fargerike.no

www.storeys.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]