Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Vårens tekstiler: - Sterke farger og store mønstre

cloud_download
fullscreen
  • Vårens tekstiler: - Sterke farger og store mønstre

    Foto: Frode Larsen/ifi.no

  • Vårens tekstiler: - Sterke farger og store mønstre

    Foto:

  • Vårens tekstiler: - Sterke farger og store mønstre

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vårens tekstiler har kommet til butikkene, og her er det sterke farger og store mønstre som råder.

Annonse

- Vi er lei av minimalismen og ønsker farger og kontraster til å lyse opp i hjemmene våre, sier Julie Rignes i Interiøragenturet Jan F Sveen AS.  

Sterk rød, varm oransje, dyp gul og syrlig grønn er farger som går igjen i vårens tekstiler.

- Tenk på Østens fargerikdom, krydder, sigøynere, gull og glitter så skjønner du hvor inspirasjonen kommer fra, sier Rignes.

- Ofte ser vi at kunden tapetserer én vegg med store blomster, mens de maler de andre veggene i en helt annen farge. Til forskjell fra tidligere tørr folk å bruke flere farger, og matcher dem opp mot hverandre i interiøret.

Mer tekstiler

Store mønstre og blomster går igjen i alle typer tekstiler. Møbelstoffer, sengetepper, gardiner og puter overøses med store trykk og mønstre i alle mulige farger. Et ellers rolig interiør kan få et friskt inntrykk, ved hjelp av små detaljer som fargerike puter eller blomstrete gardiner

- Vi opplever at kunden vil ha mer tekstiler i hjemmet sitt. De legger duk på bordene og bytter ut trepersiennene med gardiner, sier Nina Pettersen hos Borge Tapet & Gardiner    

Lin og naturlige farger

For de som er litt mindre vågale, og ikke ønsker å kaste seg på den fargesprakende trenden, så er lin og naturlige farger fortsatt populære. - Farger hentet fra hav, sjø og strand ser vi fortsatt mye av, sier Marianne Hansen i Noma Interiør & Tekstiler. - Ruter og striper går også igjen, gjerne på en sommerlig lyseblå eller gul bakgrunn.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]