Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Trendteppe for den miljøbevisste

Teppeprodusenten InterfaceFLOR er kjent for sine bærekraftige teppefliser. Precious Ground fra kolleksjonen Ambiance er intet unntak, og er et godt valg for deg som tenker på både bærekraft og eleganse.

cloud_download
fullscreen
  • Precious Ground er en klassisk teppeflis.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Teppet er stilrent i sitt vevet uttrykk som er både trendy og klassisk på en gang. Du kan velge mellom 12 forskjellige farger, og dersom teppeflisene legges i én retning blir det et tradisjonelt vegg-til-vegg-uttrykk.  Inspirasjonen er blant annet hentet fra ørkensand og naturkrefter som gir et moderne industrielt design.

Precious Ground kjennes mykt og godt ut å gå på, men ser ut som et hardt gulv. Det har også det harde gulvets egenskaper i form av at det er slitesterkt og tåler høy belastning som ved offentlige områder, hoteller, skoler og kontorer.  

Bæredyktig

Teppeflisene har InterfaceFLORs Cool Carpet som standard, som betyr at produsenten gjennomfører livssyklusevalueringer for å se hvor mye CO2 som utvinnes. Deretter kjøper InterfaceFLOR verifiserte CO2-kvoter som utligner utvinningen. I produktets livssyklus regnes det med alt fra utvinning av råmaterialer, fremstilling, transport, bruk og vedlikehold, samt kast eller gjenbruk av materialet etter endt levetid. InterfaceFLOR bruker også en spesiell mikrotuftteknologi i produksjonen, som gjør at det brukes langt mindre garn enn ved mange andre teppeproduksjoner. 

Oppdatert: 18.06.2015  

Mer informasjon

www.interfaceflor.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]