Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Markante gulv

  •  
  •   Publisert:
Teppene har store mønster som gjør seg best over større områder. Kolleksjonen passer godt inn der mennesker beveger seg og...   Egetepper
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Gulvkolleksjonen On the move er den andre kolleksjonen i Design Spot-konseptet til Egetepper. Med sterke farger og enkle mønstre har designerne laget fem forskjellige teppegulv som roper etter oppmerksomhet.

Kolleksjonen er designet av Louise Helberg og Pia Nørgaard Pedersen som har latt seg inspirere av underholdningsbransjen, i tillegg til de kontrastene og bevegelsene man finner i byen.

Sterke kontraster
Teppene har fått navnene Pulse, Vibrate, Beat, Shake og Spin, og felles for dem er de sterke fargene og de enkle mønstrene. Teppene har kontrastfarger i svart og grått som drar oppmerksomhet til gulvet. Designerne har jobbet med å skape en balansegang mellom de sterke fargene og kontrastene.

Vi har lyktes gjennom å begrense fargene til to eller tre og velge enkle linjer i mønsteret, sier Louise Helberg.

Alle de fem designene finnes i tre forskjellige fargetema. Et fargetema har helt klare farger i bakgrunn med kontrastfarger i mønsteret, mens et annet fargetema har mørke farger i bakgrunnen og klare farger i mønsteret. Det siste fargetemaet er i mer nøytrale farger med mildere kontrastfarger.

Store rom

- Vi har tatt en del markante valg med hensyn til mønstre og farger som innebærer at teppene inntar rommet i langt større grad enn hva som er vanlig, forteller Pia Nørgaard Pedersen.

Teppene har store mønster som gjør seg best over større områder. Kolleksjonen passer godt inn der mennesker beveger seg og det foregår mange aktiviteter, som i kaféer, restauranter og loungemiljøer.

Mer informasjon

www.egetepper.no

Les også Trendteppe for den miljøbevisste

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons