Kategorier

Meny

Konto

Tre trendpaletter for 2021

For året som kommer lanserer malingprodusenten Beckers tre farepaletter. Hver av de tre stilsporene «Joyful Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» består av fire farger, som kombineres til et stilfullt interiør.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tre trendpaletter for 2021

Foto: Beckers

Med inspirasjon fra 1980-tallets energigivende pasteller, moderne landlig liv, og et storslått interiør kombinert med gjenbruksgjenstander, har Beckers satt sammen tre fargestiler for 2021.

«Joyful «Yellow», «Grounded Green» og «Bold Blue» består av fire ulike farger, som kan kombineres som hovedfarger og aksenter, og utgjøre en lekker helhet både enkeltrom og hele boliger. 

«Joyful Yellow»

Farger gir energi og påvirker oss følelsesmessig. Dette er tanken bak trenden Joyful Yellow, med referanser tilbake til 1980- og 1990-tallet. Fargene i Joyful Yellow passer spesielt godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 

Dele på Pinterest Joyful Yellow, palett

Foto: Beckers

PALETT: I fargepaletten «Joyful Yellow” er den mildt solgule Stäpp 612 hovedfarge, og aksentfargene heter Pudderrosa 673, Tomat 685 og Pistage 802. 

Dele på Pinterest Joyful Yellow, hovedfarge

Foto: Beckers

JOYFUL YELLOW: Trenden Joyful Yellow gir referanser til 1980- og 1990-tallet. Fargene passer godt sammen med lekne mønstre som prikker og striper, kontraster og tilsynelatende tilfeldige blomsterbuketter. 


Dele på Pinterest aksenter til gult

Foto: Beckers

AKSENTER TIL GULT: De fargesterke aksentene passer til en fargesterk base, der kulørene spiller hovedrollen i interiøret. 


«Grounded Green»

Den andre trenden, Grounded Green, symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Rotting, marmor, lin og heklet tekstil fungerer utmerket med fargene i denne trenden. 

Dele på Pinterest Grounded green

Foto: Beckers

PALETT: Hovedfargen heter Emalj 819, aksentfargene heter Grönt te 846, Syrenlila 694 og Lugn 554. 

Dele på Pinterest Grounded green, grønn bølge

Foto: Beckers

GROUNDED GREEN: Trenden Grounded Green symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Den grønne bølgen fortsetter, der naturlige elementer møtes. Trenden kombinerer to grønne toner – en mild lys, og en mørkere for «stabilitet» – kombinert med en stråbeige.


Dele på Pinterest aksenter til grønn

Foto: Beckers

AKSENTER TIL GRØNT: Fargetrenden Grounded Green symboliserer et enkelt landlig liv, med moderne bekvemmeligheter. Fortsettelsen på den grønne bølgen. Marmor, rotting, lin og heklet tekstil er elementer som passer fint med fargene. 


«Bold Blue»

Den tredje fargetrenden går under navnet Bold Blue, og er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet. 

Dele på Pinterest fargepalett, blå

Foto: Beckers

PALETTEN: Fargetrenden Bold Blue inneholder en hovedfarge i dempet askeblå, som danner en solid base. Vintage, gull, myke tepper og store planter er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Hovedfargen heter Tromb 769, aksentfargene heter Impulsiv 864, Innerlig 810 og Stork 557.

Dele på Pinterest blå trend

Foto: Beckers

BOLD BLUE: Bold Blue er Beckers’ mest kreative trend for sesongen. Nøkkelord som storslått og estetikk, kombineres med gjenbruk og «gjør-det-selv». Vintage, oljemalerier, gullspeil, store planter og myke tepper er typiske elementer som passer godt med trendens farger. Trenden gir referanser til 1700-tallet, så vel som 1970-tallet.


Dele på Pinterest aksenter til blått

Foto: Beckers

AKSENTER TIL BLÅTT: Bold Blue inneholder en dempet askeblå, som skaper en solid base for aksentfargene i rosa, vinrød og beige. Vintage, gull, myke tepper og store planter er typiske elementer som passer godt med trendens farger. 


LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]