Kategorier

Meny

Konto

Tradisjon og trend i hytteharmoni

Tradisjonen tro velger hytteeiere beis til fasaden og terrassen. Nå kan du være trendy matt og samtidig tradisjonell med beis!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tradisjon og trend i hytteharmoni

Foto: Tyrilin

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En blankbeiset hytte, beliggende på snaufjellet, omgitt av lyng og herlige turstier – det er nok langt på vei idealbildet av den norske hyttedrømmen. Nybeiset og blank har vært følgesvenner i årtier. Men nå har trenden snudd, og matte overflater er mer i vinden, både ute og inne.

– Mens fasadebeisen har vært blank, har terrassebeisen hatt ett matt utseende. Nå ønsker stadig flere mer harmoni, og vil ha samme farge og samme glans på både hyttevegg og terrasse, sier Christina Hanevold hos Tyrilin.

Dele på Pinterest Fargeharmoni

Foto: Tyrilin

FARGEHARMONI: Tyrilin Tjærebeis får et blankt utseende ved flere strøk. Her er kledningen påført ett strøk i fargen 14 «Mellombrun» og ett andre strøk i fargen 11 «Lys».

Mange fjellfarger

For både vegg og terrasse kan du nå velge mellom høy glans og matt glans. Tyrilin Matt beis for vegg finnes nå i 15 farger, inspirert av fjellets fargepalett med gråtoner, varme brune farger, og mørke og sorte nyanser. Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner. Det fremhever det arkitektoniske og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk.

– Matt beis i sorte og mørke toner gir hytta et eksklusivt og tidsriktig preg, sier hun.

Dele på Pinterest Trendy matt

Foto: Tyrilin

TRENDY MATT: Matt fasadebeis løfter de arkitektoniske kvalitetene ved fasaden og fremhever fargen. Tyrilin terrassebeis finnes også i en matt versjon som harmonerer med matte vegger. Her er det brukt Tyrilin Matt beis i fargen «1208 Kjerag».

Tjærebeis

Dele på Pinterest Tradisjon

Foto: Tyrilin

TRADISJON: Med tjærebeis på veggene og beiset terrasse får hytta et tradisjonelt utseende. Velg farge og glans etter ønske, og lag harmoni ved bruk av samme farge.

Tyrilin Terrassebeis fås i både matt og blankt utseende og vakre transparente farger som matcher veggen.

– Ønsker du et mer tradisjonelt utseende, kan du blande ønsket farge i Tyrilin Tjærebeis. Selv om huset eller hytta er beiset fra før, kan du fint benytte Tyrilin-produktene. De går over og under alle tradisjonelle beiser, sier Hanevold.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]