Kategorier

Meny

Konto

Tid for terrassebeis

Vi forbrukere blir stadig mer opptatt av å benytte miljøvennlige produkter når vi pusser opp i og utenfor huset.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tid for terrassebeis

Foto: Nordsjö

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vanntynnet på terrassen

Nå er det definitivt årstiden for å tenke på et nytt strøk med beis på terrassegulvet og gjerne på  hagemøbler og impregnert trevirke. Det er et utall av merker å velge mellom, men hvorfor ikke velge et vanntynnet, miljøvennlig produkt?

Noen tror at vanntynnde produkter ikke klarer den røffe utfordringen et terrassegulv utsettes for. Om beisarbeidet utføres korrekt, og om du benytter et kvalitetsprodukt, kan du være trygg på at terrassen holder seg bra i mange et par-tre år i hvert fall.

Følg anvisningene

Det er vesentlig at treverket gjøres grundig rent, og er absolutt tørt før du påfører beisen.Følg nøye med på værmeldingen, terrassevedlikehold gjøres best i oppholdsvær.

Slip bort eventuelt grånet treverk.

Bruk rikelig med beis, men pass på at det ikke ligger igjen dammer med overskytende beis som danner en film på overflaten. Tørk av overskytende beis som ikke trenger ned i treverket. Følg anvisningene som følger med produktet.

Dele på Pinterest Grundig rengjøring og eventuell sliping er nødvendig for å få et perfekt resultat.

Grundig rengjøring og eventuell sliping er nødvendig for å få et perfekt resultat.

Testing av terrassebeis

Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut, SP, har nylig testet åtte terrassebeiser fra ledende leverandører. Resultatet viser at den vanntynnede terrassebeisen, Tinova UV Super Terrace fra Nordsjö, ble kåret som testens beste.

Bak dette produktet ligger mange års forskning og utvikling, og vi er glade for å kunne tilby kundene våre et produkt som de kan føle seg trygge på, sier Jenny Lundegård, Innovation Manager i Nordsjö.

 

Holdbarhet - opp til fire år

Terrassebeisene i testen ble utsatt for sterk UV-stråling og intensiv vannbelastning. Etter testen ble fargeforandring, blærer, sprekker og generelt utseende vurdert.

I følge produsenten tilfredsstiller Tinova UV Super Terrace kravene til fargebestandighet, den gir beskyttelse i opptil fire år, den tørker raskt, den gir nødvendig UV-beskyttelse og den kan brekkes i mange farger.

 

Dele på Pinterest Terrassebeisen er også utmerket til bruk på trykkimpregnerte hagemøbler.

Terrassebeisen er også utmerket til bruk på trykkimpregnerte hagemøbler.

Mer informasjon:

Nordsjö

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]