Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Tapetsering alle kan klare

Veggen var i utgangspunktet hvit og kjedelig, men ble ved hjelp av fototapet et morsomt blikkfang. Det ble brukt vinyltapet med fiberbakside, noe som gjorde jobben både rask og svært enkel!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tapetsering alle kan klare

Foto: Kristian Owren/ifi.no Utførelse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Motivvalget falt på en vakker middelhavsdør som ble tilpasset og bestilt på vinyltapet med fiberbakside. Fordi man med denne type tapet smører limet direkte på veggen, og ikke trenger ikke å fukte tapetet først, er fremgangsmåte for montering meget enkel.

Slik gjør du

1. MÅL OPP OG TEGN LINJE

Hold tapetlengdene opp mot veggen for å se hvordan det passer, slik at du får sentrert motivet. Ofte er ikke tilstøtende vegger helt rette, og det lønner seg også å tegne en loddrett linje på veggen som første tapetbredden kan legges mot.

2. LIM

Med vinyltapet kan limet smøres direkte på veggen. Tapetet ble levert i bredder på 62 cm, og det ble påført lim til én bredde av gangen. En rull fordeler limet effektivt på de store områdene, mens en pensel er mer hensiktsmessig langs kantene.

3. FEST TAPETET

Tapetbredden festes deretter direkte på veggen. Begynn øverst og arbeid deg nedover. Slett med en tapetglatter. Fortsett med neste lengde som legges helt kant-i-kant, og arbeid deg bortover.

4. GLATT UT OG TILPASS

Gå over til slutt med tapetglatter eller tapetbørste for å fjerne luftbobler. Stryk fra midten og ut mot kantene. Kutt overflødig tapet langs kantene med en tapetkniv. La kniven hvile mot en rett flate, så er det lettere å få en jevn kant.

5. VOILA!

I løpet av kort tid har vi fått en splitter ny "dør" og en meget allergivennlig pusekatt!

Mer informasjon

www.inspirasjon.as

www.casco.no

www.jordan.no

Dette ble brukt

Tapet: Privat bilde trykket på fototapet - INSPIRASJON INTERIØR

Vask og lim: CASCO

Verktøy: JORDAN

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]