Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

God hjelp fra fagfolk

Hvis du ikke vil tapetsere på egenhånd, bør du lete blant malere og byggtapetserere med fagbrev. Du finner mange på sidene her ved å søke på ?Finn håndverker?.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
God hjelp fra fagfolk

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fordelene med en fagmann er flere: Du slipper å gjøre innkjøp og bruke av din egen tid. Og du får garanti for at arbeidet er skikkelig utført.

Godt forberedt

Før du kontakter håndverker, er det en fordel at du gjør deg opp en mening om hva slags tapet du skal ha - gjerne med utgangspunkt i de rådene vi har gitt her. Det kan også være en fordel å gjøre en oppmåling av rommene som skal tapetseres, og angi vindus- og dørplasseringer på en skisse.

Spesielt våtrom er vanskelige å tapetsere i, fordi selv ørsmå gliper vil kunne transportere fuktighet inn i underlaget og gi opphav til råteskader eller soppangrep. Spesielle sveisevæsker må brukes for å sikre seg at veggene er tette. Ved tapetsering på bad vil en håndverker forholde seg til den såkalte våtromsnormen, som er en ytterligere garanti for skikkelig utført arbeid.

Annonse

Sparkling av glassfibervev er som regel også en jobb for fagfolk. Skal du tapetsere i et rom som har slik vev, er det best at veggen helsparkles først. Strie pluss sparkel gir en meget fin og godt armert vegg. Eventuelt kan du så ta selve tapetseringen selv - når byggtapetsereren har gjort underlaget perfekt.

Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]