IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Tapetborder

Foto:

Tapetborder

Mange bruker border som en prikk over i-en. Noen nøyer seg med en ekstra bord opp mot taket eller midt på veggen. Andre kombinerer maling med en bord.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er enkelt å sette opp border. De fleste leveres forlimt. Border som skal sitte på papirtapet, kan du fukte og sette opp som forlimt tapet. Til border som skal sitte på vinyltapet, må du bruke våtromslim. Du påfører lim bak på borden, bretter den og lar den trekke noen minutter før du setter den opp. Hvis borden ikke skal følge taklista, må du merke tydelig på forhånd hvor den skal gå. Mål fra taket og ned.

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Chera Westman  | 
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Mal fliser, i dusjen også
Gjør det selv

Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter.

Camilla Delbekk(  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.