Kategorier

Meny

Konto

Grønt med striper

Grønt både på vegger og i tak virket først litt vågalt, men ett-åringen sover uavbrutt hele natten her inne. Vegger og tak er malt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Grønt med striper

Foto: Jon Halvorsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Grønt er en behagelig farge på soverom. Disse nyansene er intense, men har ingen negativ innvirkning på eierens nattesøvn. Her er grønnfargene er gjennomgangstema, både på vegger, i tak og på tekstiler. Veggene er malt. Her er fremgangsmåten.

Fint med stoffrester

Gardin og sengehimmel er laget av to tekstiler, ormen er sydd av stoff som ble til overs. Rullegardinen gjør det mørkt ved leggetid, og er i kraftig denim-kvalitet. Sengen har fått føtter. Sengetøyet i ren bomull har blå-hvite striper og knapper.

Taket ble malt med panellakk. Fargen ble funnet i et fargekart for interiørmaling og ble tilpasset panellakk hos fargehandleren. Panellakk er en transparent interiørbeis som brukes når man vil beholde treverkets utseende, men likevel påføre litt farge. Når panellakk brekkes om etter NCS-koder blir den mer dekkende enn vanlig, men man får et gjennomskinnelig resultat hvis man påfører ett strøk og stryker lakken ut med svamp e.l. Panellakk inneholder mindre bindemiddel enn maling, og er derfor lettere å jobbe med på panel enn en vannbasert maling.

Oppslagsplaten er isoporplate kledd med overskuddsstoff fra gardinene. Stoffet er festet til platen med stiftemaskin. Enklere kan det ikke bli. Knaggrekke gir plass til morgenkåpe med ben, duntøfler og tøypose til småting. Stolene er arvet fra mor var liten.

Vær klar over at fargene på skjermen avviker fra originalene.

Enkelte produkter kan være utgått.

Produkter som ikke er listet opp i fasit er privat eie.

Dette har vi brukt:

Tak: Scanox panellakk, N-5523 Lime, Scanox

Vegg: Butinox Interiør N-5514 Morgenlys og N-5523 Lime, Scanox

Gardiner/sengehimmel/orm: Anna French Coral Fish 34 og Hopscotch 28 (ruter), Interiøragenturer

Sekk: Anna French Purses, Interiøragenturer

Sengetøy: Candy Baby blå og dun innerpute, Nordisk Fjer

Morgenkåpe: Karin Jumping Suite 2 år, Nordisk Fjer

Duntøfler: Nordisk Fjer

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]